2015-03-07 13:58:17
Φωτογραφία για Έκανε χαρακίρι με πέντε μαχαιριές στο Χολαργό
Χαρακίρι με πέντε μαχαιριές έκανε ο 38χρονος που είχε βρεθεί νεκρός, την περασμένη Τρίτη, μέσα σε άλσος, απέναντι από το Δημαρχείο Χολαργού. Αυτή η εκτίμηση συγκεντρώνει τις περισσότερες ενδείξεις των αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οποία έχουν καταλήξει από τα στοιχεία της έρευνας και τα εργαστηριακά και ιατροδικαστικά ευρήματα.

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτή η εκδοχή, πρόκειται για μία απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση που παρουσιάζει σπάνια και ιδιότυπα χαρακτηριστικά αυτοχειρίας. Ο 38χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο άλσος της οδού 25ης Μαρτίου στο Χολαργό, απέναντι από το δημαρχείο της πόλης, από τους νεαρούς μαθητές Λυκείου, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Το θύμα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια των μαθητών, από τα βαριά τραύματα που έφερε στο στήθος και την κοιλιά, με μαχαίρι που εντοπίστηκε λίγο αργότερα κάτω από το σώμα του. Μαρτυρίες ανάφεραν πως κάποιος καταδίωκε τον 38χρονο, κάτι που προσανατόλισε την αρχική εκτίμηση προς την εγκληματική ενέργεια.


Από την εξέλιξη των ερευνών και τις καταθέσεις μαρτύρων, δηλώθηκε ότι ο 38χρονος παρουσίαζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα

Από την εξέλιξη των ερευνών και τις καταθέσεις μαρτύρων, δηλώθηκε ότι ο 38χρονος παρουσίαζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία δεν ήθελε να απευθυνθεί σε ειδικούς προκειμένου να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να επιδεινώνεται. Τα τελευταία χρόνια δεν εργαζόταν και έμενε με την μητέρα του σε οικία κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί διαπιστώνουν ότι ο χρόνος φυγής του από το σπίτι έως και το σημείο που βρέθηκε νεκρός είναι πολύ μικρός έως και ταυτόσημος. Δηλαδή βγήκε από το σπίτι, δεν πήρε τίποτα από τα προσωπικά του αντικείμενα, πήγε στο παρκάκι και έγινε ότι έγινε. Το μαχαίρι διαπιστώθηκε ότι ήταν δικό του, ενώ πάνω σε αυτό βρέθηκαν μόνο δικά του δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Από την αυτοψία του χώρου και τα ιατροδικαστικά ευρήματα φαίνεται να προκύπτει πως ο 38χρονος έστρεψε μόνος του το μαχαίρι στον εαυτό του κατορθώνοντας πέντε τραύματα στην κοιλιά και το στήθος. Οι πρώτες μαχαιριές ήταν στην κοιλιακή χώρα, όχι όμως θανατηφόρες. Στη συνέχεια φαίνεται να έχει καταφέρει κάποια χτυπήματα στο στήθος, δύο από τα οποία ήταν τα θανατηφόρα.

Αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, θυμίζουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο. Το 2000 μία γυναίκα από τις Φιλιππίνες, μέσα σε διαμέρισμα της οδού Ρηγίλης, είχε καταφέρει κάποια «δοκιμαστικά» τραύματα στο λαιμό και το χέρι της μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού και στη συνέχεια πήγε στην κουζίνα, όπου επέφερε τα μοιραία στρέφοντας και πάλι το μαχαίρι στον εαυτό της. Το 1996 στον Πειραιά, μεσήλικας άνδρας που έπασχε από ανίατη ασθένεια, είχε στρέψει στο κεφάλι του ένα παλιό περίστροφο. Η παλαιότητα του όπλου, έκανε την βολίδα απλά να καρφωθεί στο κρανίο του αυτόχειρα. Είχε το σθένος όμως να βγει στη βεράντα να βάλει άλλο φυσίγγιο στο βυκίο και να τοποθετήσει την κάνη του όπλου στο ίδιο σημείο με την αποτυχημένη φορά. Πάτησε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα η δεύτερη σφαίρα να... σπρώξει την σφηνωμένη, για να επιφέρει τον θάνατό του.

Πηγή: thetoc
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ