2015-03-08 18:21:03
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΤΟ... «ΚΟΥΝΑΕΙ» Ο ΠΟΓΚΜΠΑ!
Στη Γιουβέντους θα παραμείνει κατά 99% και την επόμενη σεζόν ο Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, που τόνισε ότι ο παίκτης του δεν θέλει προς το παρόν να... αλλάξει ομάδα.

Κάτοικος Τορίνου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με τον Μίνο Ραϊόλα.

Ο ατζέντης του Γάλλου μέσου της Γιουβέντους δήλωσε ότι μίλησε με τους ανθρώπους των «μπιανκονέρι», οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι θέλουν να κρατήσουν τον πελάτη του, καθώς δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα.

«Κάναμε μια συμφωνία με τη Γιουβέντους και λογικά ο Πογκμπά θα παραμείνει εκεί και του χρόνου. Μίλησα με τον πρόεδρο, Αντρέα Ανιέλι όπως και τους τεχνικούς διευθυντές Πάβελ Νέντβεντ, Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παρατίτσι και όλοι μου είπαν το ίδιο. Ότι θέλουν να παραμείνει ο Πολ και ότι ο σύλλογος δεν έχει ανάγκη τα χρήματα», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του 21χρονου που στη συνέχεια ανέφερε ότι επτά σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον παίκτη του.


«Επτά σύλλογοι θέλουν τον Πογκμπά και το ξέρω γιατί με έχουν προσεγγίσει. Οι μόνες ομάδες πάντως που μπορούν να αντέξουν οικονομικά τον Πολ είναι οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Παρί, Μπάγερν, Γιουνάιτεντ, Σίτι και Τσέλσι. Αν απλά σφύριζα, θα τον πουλούσα άμεσα στην Παρί ή την Σίτι, όμως ο Πολ δεν θέλει να του βρω άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή», είπε ο 47χρονος που τόνισε ότι κατά 99%, ο νεαρός άσος θα βρίσκεται στη Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν.

«Κατά 99% θα παραμείνει στη Γιουβέντους που συμφώνησε να τον πουλήσει μόνο αν ο ίδιος θελήσει να φύγει και μόνο αν έρθει μια πολύ καλή πρόταση. Φυσικά οι πιθανότητες από 99% μπορεί να γίνουν 1%, εξαρτάται από την αγορά και το ποιος σύλλογος θα δείξει ενδιαφέρον» δήλωσε ο Ιταλός ατζέντης.

Το καλοκαίρι του 2013, όταν ο Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε τον πάγκο της Ρεάλ, ήθελε να πάρει τον Πολ Πογκμπά στη Μαδρίτη. Ο Μίνο Ραϊόλα δήλωσε ότι οι άνθρωποι της «βασίλισσας» ήρθαν σε επαφή μαζί του, ωστόσο τα 50 εκατ. που ζητούσαν οι «μπιανκονέρι» τους φάνηκαν υπερβολικά.

«Η Ρεάλ ήθελε τον Πολ πριν από 18 μήνες, όταν ανέλαβε ο Αντσελότι, όμως δεν μου άρεσε η στάση που κρατούσε ο σύλλογος απέναντί μου. Η Γιούβε ζήτησε 50 εκατ. ευρώ όμως η Ρεάλ μου είπε ότι ο ποσό ήταν υπερβολικό. Ο Αντσελότι πάντως από την πλευρά του τον ήθελε και μου είχε πει μάλιστα ότι ο Πογκμπά είναι από τους παίκτες που του αρέσουν πολύ», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ