2015-03-11 09:53:04
Φωτογραφία για ΠΕΡΕΪΡΑ : ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!
Βίτορ Περέιρα και παίκτες συμφώνησαν πως το ματς με την ΑΕΚ είναι το πιο κομβικό μέχρι... το επόμενο, δίνοντας δέσμευση για νίκη και νταμπλ!

Ο Περέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη σημασία και την αξία του αγώνα με την ΑΕΚ.

«Είναι το πιο μεγάλο ματς μέχρι το επόμενο. Το πιο σπουδαίο που μας περιμένει αυτήν την στιγμή και θα πρέπει να αντιδράσουμε ανάλογα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε πολύ καλά, να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κλείσουμε την σεζόν με το νταμπλ.

Είναι ένας αγώνας με μεγάλη σημασία και αξία για όλους εμάς», ήταν κάποιες από τις επισημάνσεις του Πορτογάλου τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του.

Άπαντες συμφώνησαν πως θα πρέπει να κερδίσουν την ΑΕΚ και να πάρουν την πρόκριση στο Κύπελλο για τα 90 χρόνια της ομάδας, τον σύλλογο και την διοίκηση αλλά και φυσικά για τον κόσμο του Θρύλου που είναι πάντα δίπλα τους.


Η δέσμευση για την εκπλήρωση των δύο εγχώριων στόχων είναι δεδομένη από μεριάς παικτών και τεχνικού επιτελείου, όπως και η αποφασιστικότητα για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Γι' αυτήν τη ρεβάνς... "do or die" των ερυθρόλευκων.

Στο Λιμάνι πάντως όλα δείχνουν πως άπαντες έχουν αντιληφθεί πλήρως το τι σημαίνει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και πως θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουν.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα. συγκριτικά με όσα έχουμε αναφέρει ήδη, ο Βίτορ Περέιρα προβληματίζεται ακόμα για δύο θέσεις. Η μία είναι του γκολκίπερ με τον Ρομπέρτο να ενδέχεται να χριστεί βασικός αντί του Μέγιερι και η άλλη για το αριστερό άκρο της επίθεσης, όπου αμφιταλαντεύεται μεταξύ του Κασάμι και του Αφελάι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ