2012-05-03 10:27:02
Φωτογραφία για Με password το μηχανογραφικό για τις πανελλαδικές
Κωδικό ασφαλείας θα χρειαστούν όλοι οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου. Γι’ αυτό πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους από την Τρίτη 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 του μήνα, έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το δελτίο εξεταζομένου (οι υποψήφιοι για το 90% των θέσεων) ή την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης και την αστυνομική τους ταυτότητα (οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων). Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή. Με τον κωδικό ασφαλείας που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι θα μπορούν σε επόμενη φάση, αφού μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, να επεξεργαστούν και αργότερα τον Ιούνιο να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Εντός της ίδιας προθεσμίας (8-18 Μαΐου) πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά με το πρότυπο υπόδειγμα της σχετικής αίτησής τους και οι υποψήφιοι των ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κατηγορία κοινωνικών κριτηρίων)
. Τον έλεγχο των δικαιολογητικών θα κάνει ο (υπο)διευθυντής του Λυκείου, ο οποίος ακολούθως θα εντάσσει τον υποψήφιο στην αντίστοιχη κατηγορία. Για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία, οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν είτε από το Λύκειο τους είτε από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, όπου αναρτώνται όλα τα σχετικά έγγραφα, εγκύκλιοι, υποδείγματα αίτησης και υπεύθυνων δηλώσεων κ.λπ.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δωρεά οργάνων μέσω facebook
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δωρεά οργάνων μέσω facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ