2012-05-03 10:18:02
Φωτογραφία για Με το βλέμμα στο Σύνταγμα το ΠΑΣΟΚ
Με τα μάτια στραμμένα στην συγκέντρωση της Παρασκευής στο Σύνταγμα είναι το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του. Ο κ Βενιζέλος θεωρεί ότι οι τελευταίες ημέρες πριν την κάλπη είναι »κλειδί» για την αύξηση της συσπείρωσης – κάτι που όπως λένε στελέχη της Ιπποκράτους έχει αρχίσει να καταγράφεται. Ετσι ο Πρόδρος του ΠΑΣΟΚ δεν σήκωσε μόνο τους τόνους πρός Αριστερά και Δεξιά που εκ των πραγμάτων επανασυσπειρώνει , κάλεσε και ευθέως τους φίλους και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν μαζικά στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Αυτό το έκανε ο κ. Βενιζέλος χαιρετίζοντας συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.Ο κ. Βενιζέλος, ανέφερε ότι «πρέπει να κάνουμε ανακατάληψη του δικού μας χώρου» και «να κερδίσουμε το στοίχημα του Συντάγματος χώρου, γιατί το Σύνταγμα είναι ιστορικός τόπος που συγκεντρώνεται και εκφράζεται ο λαός».

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε συστράτευση και αγώνα όλων τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου για «να βροντοφωνάξουμε για τη χώρα και την παράταξη».Ο κ. Βενιζέλος κατέληξε λέγοντας : «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποδείξει, όπως στις 18 Μαρτίου, ότι είναι και παραμένει ζωντανό».

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ