2012-05-03 17:22:07
Φωτογραφία για Πρώην σύντροφος του Ομπάμα αποκαλύπτει
Στο φως της δημοσιότητας αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Ζενεβιέβ Κουκ Τρυφερό και παράλληλα ψυχρό χαρακτηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα μία πρώην σχέση του, που συνδεόταν μαζί του στην ηλικία των 20.

Η Ζενεβιέβ Κουκ, κόρη Αυστραλού διπλωμάτη, ήταν σύντροφος του Ομπάμα στις αρχές της δεκαετίας του ’80 όταν ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν είκοσι χρόνων και ζούσε στη Νέα Υόρκη.

Στο προσωπικό της ημερολόγιο, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύονται στο περιοδικό Vanity Fair, η Κουκ περιγράφει τη ζεστασιά των προσωπικών τους σχέσεων, αλλά και το πως αυτή η ιστορία αγάπης τελικά έχασε την ισορροπία της.

«Η ζεστασιά αυτή ίσως να ήταν παραπλανητική. Χρησιμοποιούσε γλυκά λόγια, ήταν ανοικτός και έδειχνε αυτοπεποίθηση, αλλά υπήρχε αυτή η ψυχρότητα», τόνισε η Ζενεβιέβ Κουκ, η οποία δεν είχε μέχρι σήμερα αποκαλύψει την ύπαρξη του ημερολογίου αυτού.

«Ο Μπαράκ εξακολουθεί να με γοητεύει. Όμως παίρνει όλα τα πράγματα σοβαρά, έχει μεγάλο αυτοέλεγχο» εξομολογείται το 1984. Ένα χρόνο αργότερα, μετά το τέλος της σχέσης τους, η Κουκ παραδέχεται πως ο Ομπάμα «δεν ήταν έτοιμος για την συναισθηματική δέσμευση που εκείνη ζητούσε».
newsfox.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ