2012-05-03 19:04:21
Φωτογραφία για Τρομοκρατούν για να πάρουν ψήφους!
Βάζουν λυτούς και δεμενους για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο πριν τις εκλογές! Η Fitch βλέπει έξοδο της Ελλαδας απο το ευρώ!

Οι οικονομικοί τρομοκράτες πανταχού παρόντες, διεκδικούν τα συμφέροντά τους, ελέω του τραπεζοϋπαλλήλου Λουκά Παπαδήμου

Έχουν βγει οι πάντες για να τρομοκρατήσουν την Ελλάδα και μάλιστα λίγο πριν τις εκλογές!

Η Fitch εκτιμά ότι το πιο πιθανό σενάριο για το μέλλον της ευρωζώνης είναι ότι θα καταφέρει να επιβιώσει από την κρίση χρέους, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι η έξοδος από το ευρω.

Η Fitch δίνει τα εναλλακτικά σενάρια για την ευρωζώνη: “Ελληνική Έξοδος”, “Ευρώ μάρκο” (Εκτός ευρώ η Γερμανία και ο πυρήνας), “Hμι-Δημοσιονομική Ένωση”, “Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης” και «Πλήρης Διάλυση”.

Από τα σενάρια αυτά η Fitch θεωρεί ότι η έξοδος της Ελλάδας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Όπως αναφέρει ο διεθνής οίκος στην έκθεση του, αν το σενάριο αυτό πραγματοποιηθεί, όλα τα κράτη της ευρωζώνης θα υποβαθμιστούν οι προοπτικές σε αρνητικές, με όσα βρίσκονται ήδη σε αρνητικό οutlook να διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο υποβάθμισης.

Αρχικά η Fitch θα υποβαθμίσει την Κύπρο, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία εξαιτίας του “προηγουμένου της ελληνικής εξόδου” και τον κίνδυνο μετάστασης στις τράπεζες, τις αγορές ομολόγων και την διαφυγή κεφαλαίων.

Βρε τόσο ενδιαφέρον για την Ελλάδα… Αλλά όπως βλέπετε η πορεία της χώρας μας θα κρίνει το μέλλον πολλών οικονομιών Τέλος, έχουμε μία (διπλή) απορία: Η περιβόητη Fitch μπορεί να αναφέρει το άρθρο της Ε.Ε. που προβλέπει έξοδο μίας χώρας; Αν όχι, μήπως η κυβέρνηση Παπαδήμου θα έπρεπε να καταθέσει άμεσα αγωγή κατά της Fitch με την κατηγορία τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού και απόπειρας αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος;
kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ