2012-05-03 20:00:52
Φωτογραφία για VIDEO: Sexy Ουκρανές απειλούν το Euro 2012!
Διαφημιστικό σποτ ολλανδικής εταιρείας προειδοποιεί τις Ολλανδέζες γυναίκες Διαφημιστικό σποτ ολλανδικής εταιρείας προειδοποιεί τις Ολλανδές να μην αφήσουν τους άντρες τους να ακολουθήσουν την εθνική Ολλανδίας στα γήπεδα της Ουκρανίας για το Euro 2012, μιας και οι Ουκρανές είναι επικίνδυνα σέξι!

Το βίντεο που έχει προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών, ξεκινά με μια σύζυγο να ψάχνει στο google για Ουκρανές γυναίκες. Ξαφνικά εμφανίζεται πληθώρα φωτογραφιών με καλλίγραμμα κορίτσια σε σέξι πόζες, καταλήγοντας με το μότο «Κρατήστε τους σπίτι!».

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας, Όλεγκ Βολόσιν, χαρακτήρισε τη διαφήμιση ως προσβλητική ενώ η Ολλανδική πλευρά προσπάθησε να ρίξει τους τόνους δηλώνοντας ότι προφανώς η διαφήμιση έχει βασιστεί σε κλισέ με χιουμοριστική , προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται ένα βίντεο 25 δευτερολέπτων να αποτρέψει τον κόσμο να επισκεφθεί την Ουκρανία.

Εμείς τώρα τι να πούμε για τους Ουκρανούς; Δεν τους πείραξε που είπαν τις γυναίκες τους «εύκολες», τους πείραξε μη χάσουν κάνα τουρίστα...
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2012 Acura NSX Concept
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2012 Acura NSX Concept
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ