2012-05-03 20:11:04
Φωτογραφία για Πουλούσαν θάνατο με ηρωίνη και χασίς
Προμήθευαν με χασίς και ηρωίνη την αγορά των τοξικομανών. Όμως οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Χαλκίδας και της... Γ΄ ΟΠΚΕ έβαλαν λουκέτο στο μαγαζί τους.

Οι δράστες ήταν 5, δύο Έλληνες, ηλικίας 33 και 24 ετών και τρεις Ινδοί, ηλικίας 29, 26 και 23 ετών, οι οποίοι μάλιστα είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην χώρα μας.

Πρόκειται για 2 περιπτώσεις που απασχόλησαν τις τελευταίες ημέρες τους αστυνομικούς.

Στην πρώτη οι αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς έξω από το σπίτι τους στα Ψαχνά. Μετά από έρευνα, βρέθηκαν κοντά στο σπίτι κρυμμένες, τέσσερις νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 1980 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκαν 395 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους προερχόμενο από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα οι αλλοδαποί προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες στη συνέχεια διέθεταν σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Νέας Αρτάκης και των Ψαχνών Ευβοίας, έναντι βέβαια αμοιβής.


Στην δεύτερη περίπτωση, χθες αργά το απόγευμα στην Ιστιαία αστυνομικοί της Γ΄ ΟΠΚΕ, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν και ακινητοποίησαν το Ι. Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί, ιδιοκτησίας του 33χρονου, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Όταν οι δράστες αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς πέταξαν από το παράθυρο του συνοδηγού μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε 21.35 ηρωίνης σε μορφή συμπαγούς βράχου.
lamiastar.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ