2015-04-28 21:12:19
Φωτογραφία για ΙΝΤΕΡ ΓΙΑ... ΤΡΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Οι Ιταλοί επαναφέρουν στο προσκήνιο την Ίντερ για τους Ρομπέρτο, Κασάμι και Μασουακού, κάνοντας λόγο και για τις επαφές του Πιέρ Ισά στο Μιλάνο.

Από τον περασμένο Γενάρη η Ίντερ έχει στρέψει το βλέμμα της σε παίκτες των ερυθρόλευκων και κυρίως σε περιπτώσεις σαν αυτές των Ρομπέρτο, Παϊτίμ Κασάμι και Αρτούρ Μασουακού. Η ιταλική έκδοση του "Goal.com" -την οποία υπογράφει δημοσιογράφος του Sky Sport Italia και του Goal.com- ανέφερε το πρωί της Τρίτης ότι και οι τρεις παίκτες απασχολούν σοβαρά τους «Νερατζούρι» ενόψει καλοκαιριού.

Επίσης υπήρξαν και ανάλογα δημοσιεύματα στην Ιταλία και το απόγευμα. Το εν λόγω δημοσίευμα μιλάει για τις επαφές που είχε την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο ο Πιέρ Ισά. Συζητήσεις που έγιναν και με ανθρώπους της Μίλαν αλλά και με ιθύνοντες της Ίντερ. Παράλληλα γίνεται αναφορά και για ονόματα παικτών που μπορεί να απασχολήσουν τους ερυθρόλευκους σαν τους Κουζμάνοβιτς, Ταϊντέρ και Σκελότο.

Από την άλλη ο Μίνο Ραϊόλα ως ατζέντης του Κασάμι έχει μιλήσει ήδη με αρκετές ομάδες της Ιταλίας, όπως τις Φιορεντίνα, Ουντινέζε αλλά και την Ίντερ. Για τον Κασάμι επισημαίνεται δε στο δημοσίευμα πως η Φιορεντίνα είχε κάνει πρόταση τον περασμένο Ιανουάριο, που όμως απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό ενώ για τον Αρτούρ Μασουακού αναφέρεται πως είναι και στο στόχαστρο της Γιουβέντους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ