2012-05-04 15:59:09
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ FINAL4 ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Την Πέμπτη (03/05) διεξήχθη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του φάιναλ-φορ του κυπέλλου πόλο, που θα φιλοξενηθεί στο Αργοστόλι από τις 18 έως τις 19 Μάιου.

Η ταυτόχρονη συμμετοχή στους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ (μετέχουν επίσης Βουλιαγμένη και Χίος) οδήγησε τους υπεύθυνους της διοργάνωσης στην απόφαση να μην εκδώσουν εισιτήρια. Κάθε μία από τις τέσσερις φιναλίστ θα πάρει από 25 προσκλήσεις, άλλες 100 θα δοθούν στον συνδιοργανωτή ΝΟ Αργοστολίου, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις του κολυμβητηρίου θα καλυφθούν από παιδιά των σχολείων της Κεφαλονιάς. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η προσέγγιση στο χώρο του κολυμβητηρίου, αν δεν είναι κάτοχος πρόσκλησης.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν, από πλευράς ΚΟΕ, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός και ο διευθυντής, Γιώργος Χριστοφοράτος, από πλευράς ΝΟ Αργοστολίου ο πρόεδρος, Λούκας Νιφοράτος, και το μέλος της επιτροπής υδατοσφαίρισης, Μάκης Κοσμάτος, ο δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέξανδρος Παρίσης, και από πλευράς αστυνομικών αρχών ο αστυνομικός διευθυντής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγιώτης Φιλίππου, ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αργοστολίου, Ευστάθιος Θανάσης, ο διοικητής Τροχαίας Αργοστολίου, Γρηγόρης Τζίνας, και ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, Γεράσιμος Τζωρτζάτος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ