2015-05-05 19:38:17
Φωτογραφία για Στις φυλακές Κέρκυρας ο παιδοκτόνος - Μόνος του στο κελί
Ο 27χρονος παιδοκτόνος, ο πατέρας της μικρής Άννυ που δολοφόνησε με τον πιο άγριο τρόπο το τετράχρονο παιδί του, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές της Κέρκυρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα κρατείται σε ειδικό κελί, μόνος του, ούτως ώστε να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους.

Η μεταγωγή του θα γίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες αύριο, Τετάρτη, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σημείο όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα, βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως είναι λογικό, εντύπωση προκαλεί το θράσος του δράστη να προβεί σε ένα τέτοιο έγκλημα τόσα κοντά σε αστυνομικό τμήμα. Η πολυκατοικία βρίσκεται στην Μιχαήλ Βόδα 73 και το αστυνομικό τμήμα στην Μιχαήλ Βόδα 83!

Ο δράστης όταν σκότωσε τη μικρή Άννυ, όχι απλά δεν φοβήθηκε από αυτό το γεγονός, αλλά και όταν βγήκε έξω από το σπίτι για να εξαφανίσει το τεμαχισμένο κορμάκι της, ρίσκαρε να "πέσει" πάνω σε κάποιο αστυνομικό, αφού η παρουσία περιπολικών αλλα και πεζών αστυνομικών ειναι πολύ συχνή από το σημείο.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ