2012-05-05 01:20:10
Φωτογραφία για Φοβούνται μην πεθάνει η Lindsay Lohan
Η Lindsay Lohan το κακό κορίτσι του Hollywood, θα ενσαρκώσει την Elisabeth Taylor στην ταινία «Liz & Dick». Οι παραγωγοί πίστεψαν στο ταλέντο και την ομοιότητα της Lindsay, όμως δεν ήταν πολύ σίγουροι για τη συμπεριφορά της Έτσι, για να μην έχουν  δυσάρεστα, ασφάλισαν τη ζωή της Lindsay Lohan έτσι ώστε να μη χάσουν τα λεφτά τους αν η ίδια πάθει κάτι ή πεθάνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων!

Κάθε ηθοποιός που παίρνει μέρος σε γύρισμα ασφαλίζεται ώστε αν πάθει οτιδήποτε και καθυστερήσει ή αναβληθεί η ταινία, οι παραγωγοί να μην χάσουν τα λεφτά τους.

Στην περίπτωση της Lindsay και με τέτοια ζωή όλα είναι πιθανά, οπότε ήταν τρομερά δύσκολο να βρεθεί ασφαλιστική εταιρεία που να την αναλάβει.

Ο παραγωγός του Liz & Dick, της ταινίας για τη ζωή της  Elisabeth Taylor στην οποία η Lohan βρέθηκε να πρωταγωνιστεί, βρήκε έναν ασφαλιστικό πράκτορα που το ρίσκαρε.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Εννοείται πως έχουμε προβλέψει πιθανές αναποδιές λόγω του παρελθόντος της Lindsay. Για την ακρίβεια η Lohan είναι πλέον η πιο βαριά ασφαλισμένη ηθοποιός που έχει πατήσει ποτέ το πόδι της σε κινματογραφικό studio».
akous.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ