2015-06-03 21:07:39
Φωτογραφία για Πάτρα: Μία κίνηση με το κινητό του, του στέρησε τη ζωή - Θρήνος για τον 20χρονο Γιάννη
Μία κίνηση του 20χρονου Γιάννη Γκούμα ήταν αυτή που όπως δείχνουν τα πράγματα και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, του στέρησε τη ζωή.

Ο 20χρονος είχε τελειώσει ποδοσφαιρικό αγώνα σε γήπεδο της Πάτρας, πήγε σπίτι του, και θέλησε να πάει βόλτα στην Πάτρα με το αυτοκίνητό του. Δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, όμως κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο του έπεσε το κινητό, προφανώς στη θέση του συνοδηγού, σύφμςνα με το dete.

Εσκυψε να το πάρει και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το αυτοκίνητο πριν προλάβει να σηκωθεί είχε καρφωθεί σε μάντρα.

Και το παιδί, όπως ήταν σκυμένο χτύπησε στο κεφάλι. Στις 7 σήμερα το απόγευμα έγινε η κηδεία του. Στο Σαραβάλι.

Τραγικές φιγούρες οι δικοί του άνθρωποι. ΟΙ φίλοι του τον αποχαιρέτισαν με κεριά και λουλούδια. Ηταν ένα παιδί μάλαμα, που αγαπούσε τον αθλητισμό, τη ζωή. Δυστυχώς όμως όλα συνετέλεσαν ώστε αυτό το παλικάρι να βρει τόσο άδικα και τόσο νωρίς τον θάνατο.


Πρώτη ενημέρωση

Θλίψη και στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας προκάλεσε η είδηση του τραγικού θανάτου του 21χρονου Γιάννη Γκούμα του Νεοκλή απο την Πάτρα, σε τροχαίο στο Πετρωτό χθες το βράδυ. Μάλιστα οι φίλοι του νεαρού, ανήρτησαν και μια σημαία της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, στο σημείο της τραγωδίας.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ποδοσφαιριστή του σωματείου – μέλους της ομάδας "Θύελλα Σκιαδά" για τον αιφνίδιο θάνατό του.

" Ο Γιάννης Γκούμας υπήρξε ένας εξαίρετος ποδοσφαιριστής ο οποίος ήταν και μέλος των Μικτών ομάδων του Νομού μας. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο ταμείο τραυματιζομένων ποδοσφαιριστών" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Είχε αγωνιστεί επίσης στον Παμπατραϊκό, στην ομάδα Νέων της Παναχαϊκής, στον Αχαιό και στον Τριταιικό.

Σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα που αναρτούν στη σελίδα του στο facebook φίλοι του 21χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μαντρότοιχο σπιτιού.

Ο 21χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για τον εγκλωβισμό του, στην οποία και προχώρησε με τη συνδρομή διασωστών του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 23:00 στην Πατρών – Κλάους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ