2015-06-04 20:38:13
Φωτογραφία για «ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» ΓΙΑ... ΝΤΑΝΣΤΟΝ!
Διατεθειμένος να κάνει... τα πάντα για να πείσει τον Μπράιαντ Ντάνστον να πάρει σλοβενικό διαβατήριο είναι ο Γιούρε Ζντοβτς, προκειμένου να τον έχει στην εθνική ομάδα της χώρας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «siol.net», ο 48χρονος τεχνικός προσπαθεί να πείσει τον σέντερ του Ολυμπιακού να αποκτήσει σλοβενικό διαβατήριο, για να τον έχει στη διάθεσή του στο προσεχές Ευρωμπάσκετ!

Στο μεταξύ, ο Ζντοβτς είχε και μία κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Αμερικανό, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες τον είχε επισκεφτεί στην Ελλάδα.

Από 'κει και πέρα, εφόσον ο Ντάνστον πει το «ναι» στους Σλοβένους, τότε αυτομάτως θα μείνουν εκτός οι Μίρζα Μπέγκιτς και Άλεν Όμιτς, αφού τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόλις έναν «νατουραλιζέ», με τους δύο τελευταίους να είναι γεννημένοι στη Βοσνία. Από την άλλη, αυτή θα είναι και μία καλή είδηση για τους συλλόγους, με πρώτο φυσικά τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αμερικανός σέντερ θα λογίζεται ως κοινοτικός και δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σλοβενίας είναι στον ίδιο όμιλο του Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας, μαζί με Κροατία, Ολλανδία, ΠΓΔΜ, Γεωργία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ