2022-11-03 11:07:35
Φωτογραφία για Δήμαρχος Θέρμου: Ο Δήμος ΘΕΡΜΟΥ είναι απόλυτα ωφελημένος από το πρόγραμμα «ΥΔΩΡ 2.0».



 

    Παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου ΣΤΥΛΙΟΥ έγιναν ανακοινώσεις για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και το Πρόγραμμα «ΥΔΩΡ 2.0» που αφορά την Αιτωλοακαρνανία από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών και Ενωσιακών Πόρων του ΥΠΑΑΤ  Δημήτρη Παπαγιαννίδη .

Ο Δήμος ΘΕΡΜΟΥ είναι απόλυτα ωφελημένος από το πρόγραμμα «ΥΔΩΡ 2.0» αφού μετά από συστηματική δουλειά δύο ετών εντάχθηκαν τα εξής αρδευτικά έργα:

1) αρδευτικό για την περιφέρεια του  Θέρμου, που αφορά την συντήρηση της πεπαλαιωμένης διώρυγας από την «Κλοποτά», που κατασκευάστηκε την δεκαετία του 1960 και έκτοτε δεν υπήρξε καμία εκτεταμένη συντήρηση, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη απώλεια νερού.

Το έργο θα είναι προϋπολογισμού 1.004.000 ευρώ.

2) αρδευτικό για τον κάμπο Αβαρίκου -Αναλήψεως προϋπολογισμού 1.276.885 ευρώ.

3) αρδευτικό Κάτω Χρυσοβίτσας, προϋπολογισμού 505.990 ευρώ.

Η δημοτική αρχή Θέρμου διεκδικεί και πετυχαίνει έργα που βοηθούν την πρωτογενή παραγωγή, στηρίζει του αγρότες και τους  κτηνοτρόφους, με σχέδιο και συνεργασία. Αντιπαρερχόμαστε τον μηδενισμό της μ.αντιπολίτευσης  η οποία μας έχει συνηθίσει μόνο με δελτία τύπου να απαξιώνει με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς το έργο και τα πρόσωπα .

Συνεχίζουμε την σοβαρή δουλειά στον δήμο με συμπαραστάτες όλους τους ενεργούς πολίτες, τους Θεσμούς της Πολιτείας και της Περιφέρειας, τους βουλευτές του νομού μας, τα θεσμοθετημένα όργανα  ,πάντα με την καθολική βοήθεια των δημοτών και των φορέων του δήμου.



 

Αφήνουμε πίσω μας τον λαϊκισμό εκείνων που καταλαμβάνουν ελάχιστα ποσοστά σε κάθε αναμέτρηση, γιατί οι πολίτες διαλέγουν το αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς και όχι τις κραυγές εκτόνωσης που επιλέγει μερίδα της αντιπολίτευσης του δήμου, με κινήσεις τακτικής υπονόμευσης των προσπαθειών μας για την πρόοδο του τόπου μας σε κάθε δημοτικό συμβούλιο.

Είναι οι ίδιοι που καταδίκασαν σε κλείσιμο τα δημοτικά σφαγεία λόγω των πολεοδομικών παρατυπιών, των μη νόμιμων κατασκευών, την διάλυση των εργολαβιών ανακατασκευής των, και σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, για το μέλλον των κτηνοτρόφων και την ανάταξη του δημογραφικού , όταν πολλοί εξ αυτών φρόντισαν να απογραφούν πέραν του δήμου , οι ίδιοι ή μέλη των οικογενειών τους  για να πλήξουν με μικροπολιτική ατζέντα την δημοτική αρχή από τα αποτελέσματα της Απογραφής .

 



Συνεχίζουμε την σοβαρή ενασχόληση μας με τον δήμο και τα προβλήματα του , γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι . Ένα δείγμα της συστηματικής μας προσπάθειας είναι και η ένταξη στο πρόγραμμα ΥΔΩΡ 2.0 των αρδευτικών έργων , για τα οποία βοήθησε αποφασιστικά ο πρώην υπουργός κ Σπήλιος Λιβανός ,ο Περιφερειάρχης κ Νεκτάριος Φαρμάκης και φυσικά ο Θέρμιος στην καταγωγή Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δημήτρης Παπαγιαννίδης .


 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ