2015-06-12 10:36:17
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ Ο ΕΝΤΙΝΓΚΑ!
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά έχει δείξει η Σεντ Ετιέν.

Η γαλλική ομάδα κάνει ήδη τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά και αναζητά παίκτες με εμπειρία και ποιότητα, ώστε να γίνει ακόμα πιο δυνατή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «butfootballclub.fr», στο στόχαστρό της βρίσκεται ο Κονγκολέζος αμυντικός μέσος της Μονακό, που έπαιξε δύο σερί χρονιές στον Ολυμπιακό.

«Είναι πραγματικό αφεντικό μπροστά από την άμυνα. Ο Ντελβίν Εντινγκά πήγε στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς. Το τέλειο πακέτο. Δεν είναι μόνο ότι ο Κονγολέζος συμμετείχε στο Champions League, αλλά και ότι... επέκτεινε την συλλογή τίτλων, με δύο πρωταθλήματα (2014, 2015) και ένα Κύπελλο (2015).

Στα 27 του και στο άνθος της ηλικίας του, ο μέσος έχει ένα πολύ ενδιαφέρον προφίλ για έναν σύλλογο που φιλοδοξεί να αναπτυχθεί, όπως η Σεντ Ετιέν», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Εντινγκά ολοκλήρωσε τον δεύτερο δανεισμό του από τη Μονακό και ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει τι θα γίνει με τον διεθνή μέσο, αλλά όλα δείχνουν πως αποχωρεί από το Λιμάνι. 

Μάλιστα νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Εντινγκά κλείνει στη Σεντ Ετιέν και ίσως και μέχρι την Κυριακή να πέσουν και οι υπογραφές!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ