2015-06-12 10:54:19
Φωτογραφία για ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕ ΣΟΪΛΕΔΗ...
Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ ήταν ο Άρης Σοϊλέδης σε συνέντευξη του στη NOVA, ενώ αναφέρθηκε και στον Μελισσανίδη.

Καλά μέχρι εδώ αφού όλα αυτά αφορούν την ομάδα του, αλλά δεν σταμάτησε εκεί και μίλησε και για τον Ολυμπιακό, πετώντας... "καρφιά" για τους ερυθρόλευκους!

Aναλυτικά είπε:

«Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα. Υπάρχει ηρεμία και μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Οι κκ Μπάγεβιτς, Δέλλας μας έδωσαν συγχαρητήρια, πρέπει να ξεκουραστούμε. Ο κύριος Δέλλας, ευχαρίστησε, παίκτες, ομάδα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι μαζί μας και του χρόνου. Εννοείται πως θέλω να συνεργαστώ και του χρόνου με τον κύριο Δέλλα. Υπήρχε καλή σχέση ανάμεσα σε όλους».

Για Μελισσανίδη:

«Όταν έχω κάποιους ανθρώπους από πίσω μου που μπορούν να με στηρίξουν, νιώθω ασφάλεια. Οτιδήποτε συμβαίνει, όχι μόνο για να παίρνεις τα χρήματα στην ώρα σου. Φέτος ήμουν τραυματίας, η ομάδα με στήριξε πολύ και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, με περίμεναν μέχρι να επιστρέψω και με στήριζαν».


Για το αν αποκτηθεί παίκτης στη θέση του:

«Η ΑΕΚ έρχεται στη Σούπερ Λιγκ μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας και πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Το ότι θα έρθουν παίκτες με μεγάλα συμβόλαια από το εξωτερικό θα μας δώσει κίνητρο στην προπόνηση και θα γίνουμε καλύτεροι. Δεν φοβάμαι κάτι, με κάνει χαρούμενο όλο αυτό, θα με πεισμώσει για να κερδίσω τη θέση του βασικού.

Κοντράραμε τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Είχαμε νεαρά παιδιά και πάντα δίναμε το 100%. Πιστεύω πολύ στους Έλληνες παίκτες γιατί να μην τους εμπιστευτούμε;».

Για τον Νίκο Γεωργέα:

«Δεν μπορώ να θυμηθώ μια μέρα που να ήρθε στα αποδυτήρια και να μην πείραξε κάποιον!».

Για την καριέρα του:

«Δεν το πίστευα πως έγραφαν για μένα πως είμαι ο Τζόλε της Βοιωτίας. Υπήρχε κάτι μέσα μου που με βασάνιζε για να δείξω πράγματα, αλλά ποτέ δεν με άγχωσε. Προσπαθούσα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός δεν έδινε ευκαιρίες σε παιδιά στις Ακαδημίες, όπως τώρα δεν γίνεται, ούτε θα γίνει. Υπήρχαν παιδιά που δεν πήραν πολλές ευκαιρίες, παιδιά όπως ο Φετφατζίδης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό ήταν κάπως δύσκολα τα πράγματα, έπαιζα στη Δόξα Δράμας που είναι μεγάλη ομάδα με κόσμο. Ήταν ένα μάθημα για μένα, έφυγα από μια ομάδα που έπαιζε Τσάμπιονς Λιγκ και πήγα στη Δράμα. Πήρα πολύ χρόνο και απέκτησα εμπειρίες. Άρχισα να βρίσκω τον εαυτό μου και να παίζω το ποδόσφαιρο που ξέρω. Ευχαριστώ τον κο Τζαβάρα που με πιστεύει πολύ, όπως και στη Νίκη Βόλου. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα».

Για το αν προτιμά να αγωνίζεται από τη μέση και μπροστά ή από τη μέση και πίσω:

«Είναι πιο εύκολο για μένα που παίζω σαν μπακ γιατί βλέπω το γήπεδο μπροστά μου».

Υ.Γ. Μια ερώτηση από εμάς για τον Σοϊλέδη... Που παίζει σήμερα ο Φετφατζίδης, που ο Παπαδόπουλος και που αυτός;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ