2015-06-14 15:20:13
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ! (ΡΗΟΤΟ)
Η Φενέρμπαχτσε αναζητά τον αντικαταστάτη του Βολκάν και εκτός από τους Κασίγιας - Χαντάνοβιτς στη σχετική λίστα έχει προστεθεί και ο... Ρομπέρτο.

Όπως υποστηρίζουν ΜΜΕ στην Τουρκία, ο Βολκάν Ντεμιρέλ αναμένεται να αφήσει τα γάντια του σε άλλο τερματοφύλακα.

Οι διοικούντες τον σύλλογο της Πόλης δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του - κυρίως στο δεύτερο μισό της χρονιάς και έτσι είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη τους.

Σύμφωνα με τη «Fanatik» μάλιστα στη λίστα των ανθρώπων ήδη είναι οι Ίκερ Κασίγιας και Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ενώ το τελευταίο όνομα που προστέθηκε σ΄αυτή είναι ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, για τον 29χρονο γκολκίπερ έχει δώσει την έγκρισή του ο... Περέιρα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε ο Περέιρα από τα «καναρίνια», οι Μήτρογλου, Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ έχουν δει το όνομά τους να «παίζει» για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με τον Ρομπέρτο συμπληρώνεται το... καρέ!

Όσον αφορά στον Ισπανό τερματοφύλακα, η Βαλένθια φαινόταν ζεστή να τον κάνει δικό της αλλά τα 8.000.000 ευρώ αποτελούν τροχοπέδη στο να προχωρήσει το θέμα και έτσι στρέφονται στον Πέπε Ρέινα σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, όπως σας εχουμε ενημερώσει. Από την πατρίδα του και η Βιγιαρεάλ έχει «παίξει». Παράλληλα, για τον Ρομπέρτο ενδιαφέρονται Ίντερ και Ρόμα αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στην Πλατεία Αλεξάνδρας κάποια συγκεκριμένη πρόταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ