2015-06-22 11:11:18
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ... ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Στις 14:00 συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο θα αποτελέσει την αφετηρία για το νέο μοντέλο διοίκησης των ερυθρόλευκων.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς αναμένεται να αλλάξει το μοντέλο διοίκησης του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει περισσότερες πρωτοβουλίες σε κάποιους από τους στενούς του συνεργάτες στην ΠΑΕ και παράλληλα θα εισέλθουν κάποια άλλα άτομα στο Δ.Σ.

Τα μέλη που θα αναλάβουν να «τρέξουν» το φετινό Ολυμπιακό είναι ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος, ο εκ των αντιπροέδρων, Σάββας Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας και της Θρύλος ΑΕ, Γιώργος Παύλου.

Στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης αναμένεται να μοιραστούν ρόλοι σε κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως ο Γρηγόρης Γεωργάτος που θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, ενώ υπάρχουν φήμες για την επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σε ρόλο βοηθού του Μάρκο Σίλβα (ή όποιου άλλου αναλάβει την ομάδα, αν στραβώσει κάτι με την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ