2015-06-22 20:03:26
Φωτογραφία για ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΩΘΗΣΗ!
Ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Κέλλυ Αραούζου και ο Νίκος Γέμελος...συμφωνούν με δηλώσεις τους www. osfp.gr για το κέρδος της Ελληνικής αποστολής από τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαραθώνιας Κολύμβησης της FINA

Μετά την πετυχημένη παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαραθώνιας Κολύμβησης της FINA που διεξήχθη στην Ουγγαρία, οι «ερυθρόλευκοι» Κολυμβητές, Σπύρος Γιαννιώτης, Κέλλυ Αραούζου και ο προπονητής του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος επέστρεψαν στη...βάση τους. Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 10χλμ. Ανδρών και η Κέλλυ Αραούζου πέμπτη στα 10χλμ. Γυναικών. Η παρουσία και των δυο τους δίνει και μια ψυχολογική ώθηση ενόψει του μεγάλου φετινού στόχου, της συμμετοχής στους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν στην οποία θα κριθεί το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε αυτό... συμφώνησαν και οι τρεις με τις δηλώσεις τους στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr).


Αναλυτικά το περιεχόμενο των όσων είπαν:

Σπύρος Γιαννιώτης: «Ήταν μια πολύ καλή κούρσα η οποία ολοκληρώθηκε όπως ήθελα και ενώ στο τέλος ένιωσα και πολύ άνετος. Αυτό μου δίνει καλή ψυχολογία ενόψει του παγκόσμιου που είναι στο Καζάν εκεί θέλω την 10αδα για πρόκριση στο Ρίο 2016»

Κέλλυ Αραούζου: «Ειμαι ευχαριστημένη από την εμφάνιση μου η οποία μου δίνει έξτρα ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια! Έκανα ένα βασικό λάθος που θα διορθώσω στον μήνα που μας μένει αλλά το βασικό είναι ότι στον τερματισμό ήμουν πολύ δυνατή και έλεγχο πλήρως το σώμα μου! Για το παγκόσμιο μένει ένας μήνας και εκεί θα δείξουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε καθώς τώρα είναι το τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο αγώνων και υπάρχει μεγάλη κούραση και επιβάρυνση»!

Νίκος Γέμελος: «Και οι δυο επιδόσεις ήταν πολύ καλές επιδόσεις ενόψει το Καζάν. Η προπόνηση έχει πάει πολύ καλά τώρα μπαίνουμε στο τελευταίο στάδιο στο οποίο θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ακόμα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ