2022-09-09 17:30:05
Φωτογραφία για «Κάνε ότι κοιμάσαι» Η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ
Η νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι», με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, σε ατμοσφαιρική σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη και σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00.

Η σειρά θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα  στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Η υπόθεση Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη Βικτωρία (Έμιλυ Κολιανδρή), μητέρα ενός μαθητή του, ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του Ευαγγελία (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του Νάσια (Γεωργία Μεσαρίτη) μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.


Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., η Άννα (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της Κωνσταντίνος (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο Ηλίας Βανδώρος (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

Επεισόδιο 1ο. Ο Νικόλας είναι ο αγαπημένος φιλόλογος σε ένα περιθωριακό λύκειο. Η βίαιη ληστεία σε ένα γειτονικό σπίτι δημιουργεί ένταση στην ήδη κλονισμένη σχέση του με τη σύζυγο και την κόρη του. Η αστυνόμος, που έχει αναλάβει τη σειρά των αντίστοιχων ληστειών, επιμένει στην υπόθεση αυτή. Στο σχολείο οι γονείς δύο εφήβων με παραβατική συμπεριφορά ζητούν την απομάκρυνσή του, προσπαθώντας να ελαφρύνουν τους γιους τους από τις αξιόποινες πράξεις τους για την κακοποίηση κάποιου συμμαθητή τους. Ο Νικόλας μοιάζει έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε μέτωπο. Ποιο θα είναι, όμως, το μεγάλο λάθος που θα κάνει;

Επεισόδιο 2ο. Ο Νικόλας έχει κάνει έρωτα με τη μητέρα ενός αγαπημένου του μαθητή. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει, πριν μάθει ότι οι γονείς αυτού του μαθητή έχουν σκοτωθεί προ πολλού σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Γεμάτος ενοχές, αλλά και απορία για την ταυτότητα της γυναίκας, με την οποία απάτησε για πρώτη φορά τη σύζυγό του, ο Νικόλας αποφασίζει να το αποσιωπήσει και να κρύψει απ’ όλους την αλήθεια. Δεν θα προλάβει, όμως, να τον βασανίσει για πολύ, επειδή το κακό παραμονεύει ήδη κι έχει βάλει στόχο τη γυναίκα και την κόρη του.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ