2015-07-20 10:55:21
Φωτογραφία για Ηλεία: Πως η τετράχρονη κόρη έσωσε τη μητέρα της από τον επίδοξο βιαστή
Εφιαλτικές στιγμές έζησε την Παρασκευή το βράδυ μία 51χρονη στα χέρια του παρ’ ολίγον βιαστή της και σώθηκε κυριολεκτικά χάρη στην τετράχρονη κόρη της.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ερημική τοποθεσία μεταξύ Σαβαλίων και Παλαιοχωρίου στη θέση «Φτελιά», στο σπίτι που διαμένει η 51χρονη μαζί με το κοριτσάκι της και πραγματικά η ίδια έδωσε μάχη όχι μόνο για να αποφύγει το βιασμό, αλλά και για να σώσει τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της.

Εισέβαλε στο σπίτι

Η ώρα ήταν 10:15 το βράδυ της Παρασκευής, όταν στην κυριολεξία εισέβαλε μέσα στο σπίτι ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος φορούσε στο κεφάλι του μία αυτοσχέδια υφασμάτινη κουκούλα και κρατούσε στα χέρια του ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο.

Αμέσως επιτέθηκε στη γυναίκα, την οποία ακινητοποίησε με βία και με την απειλή του όπλου την πέταξε το πάτωμα προσπαθώντας ταυτόχρονα να ξεκουμπώσει το παντελόνι του και να αφαιρέσει τα ρούχα της γυναίκας.


Η 51χρονη προσπαθούσε να τον απωθήσει με τα χέρια της, φωνάζοντας να την αφήσει ελεύθερη, ωστόσο ο επίδοξος βιαστής χρησιμοποιώντας τη σωματική του δύναμη την είχε ακινητοποιήσει στο πάτωμα.

Ωστόσο ο άγνωστος άνδρας δεν είχε υπολογίσει έναν άλλο παράγοντα, που ήταν το τετράχρονο κοριτσάκι. Το παιδί, ακούγοντας τις φωνές της μητέρας του άναψε το φως και άρχισε να φωνάζει: «Άσε κάτω τη μαμά μου...».

Τον χτύπησε με μάρμαρο

Ο άγνωστος τα έχασε προς στιγμή και ελάττωσε τη βία που ασκούσε στη γυναίκα και τότε αυτή βρήκε την ευκαιρία, ανέκτησε δυνάμεις και έδρασε αστραπιαία.

Αμέσως του τράβηξε την κουκούλα από το πρόσωπο, βρήκε ένα κομμάτι μάρμαρο που βρήκε στο πάτωμα και χτύπησε τον άνδρα. Εκείνη τη στιγμή εκπυρσοκρότησε και το όπλο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Ο άγνωστος άνδρας σάστισε με αυτή την απρόβλεπτη εξέλιξη, πήρε το όπλο στα χέρια του και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η γυναίκα αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, στους οποίους και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του άγνωστου άνδρα.

Η ίδια δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον άνδρα, ωστόσο σύμφωνα με τις περιγραφές της πρόκειται για ένα ψηλό, μελαχρινό, ο οποίος μιλούσε σπαστά ελληνικά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρόκειται για αλλοδαπό.

Το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ