2015-07-21 16:20:14
Φωτογραφία για Έκλεισαν παραλία για τον Σαουδάραβα βασιλιά - Φτιάχνουν μέχρι ασανσέρ στην άμμο
Τουρίστες και κάτοικοι στην περιοχή Vallauris, ανάμεσα στις Κάννες και την Αντίμπ, έγιναν έξαλλοι μόλις διαπίστωσαν τις ετοιμασίες που γίνονται για την άφιξη του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν.

Μεταξύ άλλων, οι άνθρωποί του απέκλεισαν μία ολόκληρη παραλία, προκειμένου να κάνει ανενόχλητος τα μπάνια του ο γαλαζοαίματος! Μάλιστα, σύμφωνα με Ζαν Νοέλ Φαλκού, δημοτικό σύμβουλο της περιοχής, έβαλαν πύλη στο τούνελ το οποίο πρέπει να περάσει όποιος θέλει να φτάσει στην παραλία, που βρίσκεται κάτω από τη βίλα του βασιλιά στην περιοχή.

«Οχι μόνο έβαλαν μία σιδερένια πύλη σε δημόσια περιουσία, αλλά έριξαν και τσιμέντο στην παραλία, για να εγκαταστήσουν ασανσέρ που θα συνδέει το σπίτι με την αμμουδιά!», είπε ο Φαλκού στο τοπικό κανάλι RMC.

Οι γαλλικές αρχές υποστηρίζουν ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η επίσκεψη του Σαουδάραβα βασιλιά, αλλά αξιωματούχοι της περιοχής αναφέρουν ότι η συνοδεία της βασιλικής οικογένειας είναι ήδη εκεί, κάνοντας τις ετοιμασίες για την άφιξη του μονάρχη και 500 ακόμη ατόμων.

Ο αντινομάρχης της περιοχής από την πλευρά του, Φρανσουά Σαβιέ Λος, δήλωσε στο CNN ότι ο αποκλεισμός της παραλίας είναι ένα προσωρινό μέτρο ασφαλείας. Μάλιστα τόνισε ότι κάτι τέτοιο έπρεπε να συμβεί, εξαιτίας των τελευταίων τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία και του γεγονότος ότι ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να γίνει στόχος ενός νέου «χτυπήματος».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ