2015-07-21 23:12:33
Φωτογραφία για Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΤΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ! (ΡΗΟΤΟS)
Ιδιαίτερο και... ξεχωριστό ήταν για τον Φελίπε Πάρντο το αποψινό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο νεοαποκτηθείς Κολομβιανός εξτρέμ των ερυθρόλευκων βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, το οποίο επέλεξε ο Μάρκο Σίλβα για τις ανάγκες της φιλικής αυτής αναμέτρησης στο πλαίσιο του τουρνουά «Afyon Cup».

Αν μη τι άλλο, όλα τα βλέμματα στον Θρύλο ήταν στραμμένα επάνω στον 25χρονο πρώην παίκτη της Μπράγκα, ο οποίος ξεδίπλωσε ορισμένες από τις πτυχές του σπουδαίου του ταλέντου. Ο Μάρκο Σίλβα τον ξεκίνησε στο δεξί άκρο της επίθεσης στο 4-2-3-1 που παρατάχθηκε ο Θρύλος.

Ο Πάρντο ήταν γρήγορος, δυνατός στο ένας με έναν, μπουκαδόρος, ενώ χρησιμοποιούσε και τα δύο του πόδια με χαρακτηριστική άνεση. Στα θετικά είναι και οι καλές μεταβιβάσεις που έχει, δείχνοντας ότι βλέπει γήπεδο και τις κινήσεις των συμπαικτών του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, ο Κολομβιανός... «χάθηκε» όταν ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να τον αλλάξει πλευρά με τον Ντουρμάζ και να τον περάσει στα αριστερά. Εκεί αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά και δεν κατάφερε να απειλήσει την άμυνα της Φενέρ.

Βέβαια, υπήρχε και ο παράγοντας κούραση, διότι ο Πάρντο πριν λίγες μέρες μπήκε στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων και ακόμα έχει «βαριά» πόδια.

Το σίγουρο είναι ότι με το πέρασμα των ημερών και τις καθημερινές προπονήσεις ο Πάρντο θα βρει τα «πατήματα» του και θα ξεδιπλώσει μέσα στο γήπεδο τις φυσικές του ικανότητες…
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ