2015-07-30 17:29:46
Φωτογραφία για ΚΑΛΙΝΙΤΣ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ... ΡΙΒΕΡΣ!
Η Φενέρμπαχτσε αναζητά περεταίρω ενίσχυση του ρόστερ της με την απόκτηση ενός γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Νίκολα Κάλινιτς αποτελεί τη... βασική επιλογή για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία, ωστόσο, έχει και εναλλακτική με την περίπτωση του ΚέιΣι Ρίβερς.

Μπορεί να έχει ήδη 7 ξένους (Λουίτζι Ντατόμε, Μπόμπι Ντίξον, Κώστας Σλούκας, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Πέρο Άντιτς, Γιαν Βέσελι, Έκπε Ούντοχ) στην διάθεση του, ο Σέρβος τεχνικός αναζητά το κάτι παραπάνω με την απόκτηση του συμπατριώτη του, Νίκολα Κάλινιτς, από τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο κι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους πρωταθλητές Σερβίας, τότε η τουρκική ομάδα έχει έτοιμη την... εναλλακτική επιλογή.

Αυτή φέρεται να είναι ο ΚέιΣι Ρίβερς, ο οποίος την περασμένη σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην “βασίλισσα”, καθώς υπήρξε ένα πρόβλημα με το δεύτερο διαβατήριο που έχει στην κατοχή του.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στην τουρκική λίγκα έχουν δικαίωμα συμμετοχής έξι ξένοι, ωστόσο αυτός ο περιορισμός δεν ισχύει στην Ευρωλίγκα, η οποία, κατά πως φαίνεται, αποτελεί και τον βασικό στόχο του προπονητή της Φενέρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ