2015-08-02 22:11:17
Φωτογραφία για Διακοπές με τα παιδιά;  - Έξι τρόποι για να κάνετε πιο εύκολο το ταξίδι μαζί τους...
Πολλές φορές ένα ταξίδι αναψυχής μπορεί να εξελιχθεί ιδιαίτερα δύσκολο αν μαζί με την οικογένεια ταξιδεύουν και μικρά παιδιά, καθώς μπορεί να εμφανιστούν κλάματα, φωνές και γκρίνιες.

Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε, σύμφωνα με το spirossoulis.com, προκειμένου να διευκολύνετε κάπως τα πράγματα:

Προγραμματίστε την ώρα του ταξιδιού σας

Αν τα παιδιά σας είναι πολύ μικρά τότε προγραμματίστε την ώρα του ταξιδιού σας έτσι ώστε να συμπίπτει με την ώρα του ύπνου τους. Έτσι θα περάσετε όλο ή το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού σας με τα παιδιά να κοιμούνται στο πίσω κάθισμα.

Φορτίστε τα tablet

Μπορεί να μην σας αρέσει να ασχολούνται τα παιδιά σας με το tablet όλη την ώρα, αλλά τώρα μπορείτε να τα αφήσετε να κάνουν μια ατασθαλία. Αν θέλετε να ηρεμήσετε φορτίστε καλά το tablet σας και δώστε το να δουν παιδικά ή να παίξουν παιχνίδια.

Μουσική


Δεν σας αρέσει να ακούτε παιδικά τραγούδια αλλά τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Αν θέλετε ένα ήρεμο ταξίδι θα πρέπει να τα υποστείτε. Αφήστε τα παιδιά σας να ακούσουν τα τραγούδια που τα ευχαριστούν και αφεθείτε κι εσείς.

Ηχητικά βιβλία

Διαλέξτε ένα διασκεδαστικό ηχητικό βιβλίο και βάλτε το στο cd player. Αν τα παιδιά σας είναι από 2 ετών και πάνω θα τους αρέσει κάτι τέτοιο και θα περάσει η ώρα πριν το καταλάβετε.

Κάντε μικρές στάσεις

Εσείς μπορεί να αντέχετε να κάνετε ένα ταξίδι 7 ωρών χωρίς στάση αλλά τα παιδιά σας σίγουρα θα θέλουν να ξεπιαστούν από τα καρεκλάκια που είναι δεμένα τόσες ώρες. Κάντε 1-2 στάσεις κι αν μάλιστα μπορέσετε να σταματήσετε σε παιδική χαρά θα είναι ακόμα καλύτερα.

Έχετε βιβλία και παιχνίδια πρόχειρα για το αυτοκίνητο

Φτιάξτε μια μικρή τσάντα για το κάθε παιδί σας και βάλτε μέσα στην τσάντα μερικά από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Αφήστε τα να παίξουν και να κάνουν το πίσω κάθισμα «κόλαση».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Week Agenda Ultimate: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Week Agenda Ultimate: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ