2015-08-06 08:32:09
Φωτογραφία για Πύργος: Στη φρουρά του υπουργού Γ.Πανούση ανήκει ο Ηλείος αστυνομικός που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πύργου, με την υποψία μηνιγγίτιδας, ο 40 χρόνος Αστυνομικός που κατάγεται από τη Μίνθη Ζαχάρως. Ακόμα, δεν έχει ιατρικώς επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για κρούσμα μηνιγγίτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος Αστυνομικός, υπηρετεί στη φρουρά του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννη Πανούση, και βρισκόταν στον τόπο καταγωγής του για ολιγοήμερες διακοπές.

Μάλιστα χθες, αντιπροσωπεία Αστυνομικών, συναντήθηκε με το Διευθυντή και τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να έχουν αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Αστυνομικού και αυτό κατόπιν εντολής που έλαβαν από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς του ασθενούς στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος Αστυνομικός, επισκέφθηκε το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας με υψηλό πυρετό και κακουχία. Αμέσως οι γιατροί που τον εξέτασαν υποψιάστηκαν ότι ενδεχομένως να έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα και λόγω της επιβαρυμένης κλινικής του εικόνας, προχώρησαν στη διασωλήνωση και εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ