2015-08-10 22:34:40
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ελαμπντελαουί και την Μπενφίκα υπήρξε νέα επαφή του Ολυμπιακού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "Gazzetta.gr" ο Τζίμι Σολμπάκεν είχε νέα σειρά συζητήσεων με τον Ολυμπιακό για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Μπορεί ο Νορβηγός δεξιός μπακ να παραμένει κανονικά έως τώρα στο ρόστερ των ερυθρόλευκων, ωστόσο το θέμα του παραμένει ανοιχτό. Και ενδεχομένως να παραμείνει έτσι και για το προσεχές διάστημα. Έως τις 31 Αυγούστου να υπάρχει όλη αυτή η μετέωρη κατάσταση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Έτσι και αλλιώς ήταν αναμενόμενο ότι θα γινόταν συνάντηση για τον διεθνή αμυντικό.

Ο ατζέντης των ερυθρόλευκων εξάλλου μιλάει σε τακτική βάση με την ομάδα και για τον πελάτη του καθώς και για άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είτε για την άμυνα είτε για τα άκρα. Η ζήτηση του Ομάρ πάντως στο εξωτερικό είναι δεδομένη. Εκτός από την Μπενφίκα που έχει επιχειρήσει ήδη αρκετές φορές να κλείσει τον παίκτη υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Και παρά την πάγια θέση των νταμπλούχων πως ορισμένα βασικά στελέχη τους σαν τον Ελαμπντελαουί θέλουν να τα κρατήσουν στην περίπτωση που έρθει μια εξαιρετική πρόταση τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ