2015-08-14 18:36:05
Φωτογραφία για ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΣΟΟΥΖΑ ΓΙΑ ΚΑΣΑΜΙ...
Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα, μοιάζει αυτή τη στιγμή ως ο... «διστακτικός» της υπόθεσης της μετακίνησης του Παϊτίμ Κασάμι στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Και σήμερα συνεχίστηκαν στην Ιταλία τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μίνο Ραϊόλα να... πιέζει την Φιορεντίνα για να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ελβετού μέσου.

Συμπλήρωναν μάλιστα πώς ο σιθνής χαφ του Ολυμπιακού θέλει το συντομότερο δυνατόν να τελειώσει η υπόθεση της μεταγραφής του στους «βιόλα».

Πάντως, σημείωναν στα δημοσιεύματά τους και κάτι που έχει τη σημασία του. Μία… λεπτομέρεια για την ακρίβεια. Ότι ο κόουτς της Φιορεντίνα, ο γνωστός μας Πάουλο Σόουζα, δεν δείχνει και τόσο... "ζεστός" με τον Κασάμι. Για αυτό τον λόγο έχει πέσει στο τραπέζι και η ιδέα να παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα της Φλωρεντίας και να μπει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του.

Υπομονή λίγες μέρες ακόμα...

Το θέμα είναι ότι στην Ιταλία επιμένουν πολύ με τον Ελβετό. Μπορεί να έμπλεξαν κάποια στιγμή και τον... Κάτσε του ΠΑΟΚ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αλλά η αλήθεια είναι πώς ο Ραϊόλα πιέζει αρκετά την Φιορεντίνα για να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε ο Κασάμι να γίνει κάτοικος... "Αρτέμιο Φράνκι".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ