2015-08-17 12:00:12
Φωτογραφία για ΤΑ... ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΕΣ
Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες ήρθε η Ανόρθωση, σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την Κύπρο για την υπόθεση του Αργεντίνουμεσοεπιθετικού.

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκολας Μαρτίνες, αφού όπως υποσττηρίζουν τα Κυπριακά ΜΜΕ, συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του παίκτη.

Μάλιστα, στη Μεγαλόνησο υποστηρίζουν ότι σήμαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε να βρει μία ομάδα που θα έχει δεδομένα χρόνο συμμετοχής και θα μπορέσει να επιστρέψει καλύτερος την επόμενη σεζόν στους ερυθρόλευκους.

Από χθες το πρωί σας ενημερώσαμε πως η συμφωνία ήταν θέμα χρόνου (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και όπως γράφει σήμερα το κυπριακό «Goal», ήδη έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και απομένει το τυπικό μέρος για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Όσον αφορά το κόστος του δανεισμού, η «κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το ποσό των 200.000 ευρώ στους νταμπλούχους Ελλάδας και το υπόλοιπο συμβόλαιο του Αργεντινού επιτελικού μέσου, θα πληρώνει ο Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ