2015-08-28 18:38:06
Φωτογραφία για «ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ» ΤΟΥ... ΚΑΜΠΙΑΣΟ Η ΜΠΑΓΕΡΝ! *VIDEOS*
Το σίγουρο είναι ότι ο Εστεμπαν Καμπιάσο δεν ένιωσε φόβο ή... δέος στο άκουσμα ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League.

Γλυκιές αναμνήσεις ήρθαν μάλλον στη σκέψη του Αργεντίνου μέσου του Ολυμπιακού, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για να είναι παρών στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο μεγάλο ματς με τους Βαυαρούς στις 16 Σεπτεμβρίου στο Καραϊσκάκη. Σε ένα παιχνίδι που η παρουσία του θα είναι ακόμη πιο απαραίτητη καθώς θα λείπει λόγω της τιμωρίας του από τον ερυθρόλευκο άξονα ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Καμπιάσο έχει πάρει με την Ίντερ το Champions League νικώντας την Μπάγερν στον τελικό του Μπερναμπέου, στις 22 Μαϊου του 2010. Με βασικό τον Αργεντίνο αστέρα και με σκόρερ τον Ντιέγκο Μιλίτο, η Ίντερ είχε νικήσει με 2-0, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Λίγους μήνες αργότερα, ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε νικήσει με την Ίντερ την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο! Στις 15 Μαρτίου του 2011, ο Καμπιάσο είχε παίξει για 90 λεπτά στη μεγάλη νίκη-πρόκριση των Ιταλών με 3-2 παρά την ήττα τους με 1-0 στο Μιλάνο. Με αυτή τη νίκη και με εκπληκτική εμφάνιση του Καμπιάσο, η Ίντερ είχε περάσει στα προημιτελικά.


Ο Καμπιάσο έχει αποκλείσει την Μπάγερν και με τη φανέλα της Ρεάλ! Αλλά σε εκείνα τα ματς της περιόδου 2003-04 (1-1 στο Μόναχο, 1-0 στη Μαδρίτη) είχε μπει αλλαγή στις καθυστερήσεις της ρεβάνς στο Μπερναμπέου, ενώ στην Γερμανία δεν είχε αγωνιστεί.

Το video του τελικού Ίντερ-Μπάγερν 2-0

Και το video από το Μπάγερν-Ιντερ 2-3
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ