2015-09-02 14:46:43
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΑΝΤΙΔΑΔΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΝ Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ
Υποδοχή με μαντινάδες επιφύλαξαν οι κρητικοί στον πρόεδρο της Ν.Δ, ο οποίος ξεκινά περιοδεία στην Κρήτη. Φθάνοντας στην Κρήτη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, που βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη, στην Κρήτη, στο Νομό Ηρακλείου. Όπως ξέρετε, η καταγωγή μου είναι από εδώ. Και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την υποδοχή των φίλων μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως ποιο κόμμα προτιμούν, μας αγαπούν, είναι φίλοι μας και πιστεύω ότι θα μας προτιμήσουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Είναι χαρά μου, επίσης, που συνοδεύομαι από όλους τους Κρήτες βουλευτές, από τους βουλευτές που έχουν δώσει μάχη, εδώ στην Κρήτη, για τις αρχές μας, για τις αξίες μας, για τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ».

Το πρόγραμμά του προέδρου της Ν.Δ. περιλαμβάνει συναντήσεις στον Άγιο Νικόλαο με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με παραγωγικούς φορείς. Το απόγευμα, στις 17:30, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο. Την Πέμπτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και με παραγωγικούς φορείς των δύο νομών.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ