2015-09-02 14:37:05
Φωτογραφία για ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Όπως φαίνεται, οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό... δεν τελείωσαν ακόμα, με την απόκτηση των Ιντέγε και Ερνάνι, τις παραχωρήσεις των Ντοσεβί, Γιαταμπαρέ και την αποδέσμευση του Χάρα.

Η είδηση για μία ακόμα μεταγραφική ...εξέλιξη στο Λιμάνι, που θα αφορά αυτή τη φορά πώληση, έρχεται μετά την ανακοίνωση της λίστας του Μάρκο Σίλβα για το Τσάμπιονς Λιγκ, από την οποία απουσιάζει βασικός ξένος ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Ο λόγος για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος αν και έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στην προετοιμασία, έπαιξε βασικός στα περισσότερα φιλικά, αλλά και στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, φαίνεται... ότι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια από τον προπονητή του.

Μάλιστα, το πιο πιθανό είναι ο Σουηδός μέσος να πωληθεί, μιας και οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", αναφέρουν ότι υπάρχει πολύ "ζεστό" ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας, όπου η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 5 Σεπτεμβρίου.

Μία εξέλιξη που φαίνεται να προτιμά και ο ίδιος ο παίκτης μετά την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για τη θέση του (Ερνάνι) και το... "κόψιμο" από την κορυφαία τη διασυλλογική διοργάνωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ