2012-05-08 00:47:35
Φωτογραφία για ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΑΟ...ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!
Παράπονα από τη συμπεριφορά του τέταρτου διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Δημήτρη Στυλιάρα έχουν οι "πράσινοι", κατηγορώντας τον για την ατιμωρησία του Λεονάρντο, ο οποίος πέταξε μπουκάλι στον πάγκο τους, αλλά και για την αποβολή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου!

Ο μέσος της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, τα... "είπε" λίγο με ανθρώπους από τον πάγκο του «τριφυλλιού», ενώ κάποια στιγμή πέταξε και ένα μπουκάλι προς το μέρος τους, κάτι που υπέπεσε στην αντίληψη του Στυλιάρα, αλλά δεν θεώρησε σκόπιμο να τιμωρήσει τον Βραζιλιάνο.

Όταν ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Ζοσέ Γκόμεζ, πήγε κοντά του για να διαμαρτυρηθεί, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του ΠΑΟ, πήρε αφοπλιστική απάντηση:

«Sit down, this is greek football»!

Παράλληλα, ο Στυλιάρας στο 90΄ απέβαλε από τον πάγκο τον τιμ μάνατζερ των «πράσινων», Γρηγόρη Παπαβασιλείου, επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις καθυστερήσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.


Από την άλλη Ο μη καταλογισμός του πέναλτι στο χέρι του Βύντρα και γενικά κάποια σφυρίγματα του Σιδηρόπουλου προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα η Ένωση μέσω κύκλων εξέφραζε έντονα παράπονα για το γεγονός ότι ούτε ο Σιδηρόπουλος αλλά ούτε ο βοηθός του υπέδειξαν πέναλτι στη σέντρα του Κοντέ και το χέρι του Βύντρα ενώ υπάρχει δυσαρέσκεια, όπως τονιζόταν, γενικά για το ότι με άλλα κριτήρια σφύριζε φάουλ στη μία ομάδα και με άλλα στην άλλη...

Φυσικά, από τη στιγμή που η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς, δε θα γίνει μεγαλύτερο θέμα αυτή τη στιγμή αλλά... επιφυλάσσονται για τη συνέχεια των πλέι οφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλοκαίρι....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλοκαίρι....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ