2012-05-08 00:53:49
Φωτογραφία για Ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Ιβάν Μαρκάνο!
Ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Ιβάν Μαρκάνο, λόγω των κακών εμφανίσεων του Κοεντράο. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα.

Το μέλλον του Ιβάν Μαρκάνο βρίσκεται μακριά από τον Πειραιά αφού θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και δεν αποκλείεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αντίπαλός του φαίνεται πως είναι ο Κρίστιαν Κίβου.

Οι Μαδριλένοι, δεν έχουν μείνει καθόλου ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Φάμπιο Κοεντράο (μην ξεχνάμε το λάθος που έκανε στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ) και ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή με περισσότερα αμυντικά προσόντα για την αριστερή πτέρυγα των μπακ.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Κοεντράο θα αποχωρήσει από την "Βασίλισσα", καθώς πριν από ένα χρόνο οι "μερένγκες" ξόδεψαν 30.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μπενφίκα, όμως θέλουν να έχουν ακόμη μια λύση για τα αριστερά της άμυνας.

Υποψήφιος γι' αυτή τη θέση είναι ο Ιβάν Μαρκάνο ο οποίος ανήκει στην Βιγιαρεάλ και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση, όπως αναφέρουν μάλιστα και οι Ισπανοί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για τον νεαρό Ισπανό αμυντικό έδειξε ενδιαφέρον το χειμώνα η Ρουμπίν Καζάν και δεν αποκλείεται να επανέλθει με πολύ καλή πρόταση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ