2015-09-22 15:51:08
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ EUROLEΑGUE! (PHOTO)
Η παγκόσμια περιοδεία με τη συμμετοχή διαφόρων συλλόγων της Euroleague, ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα!

Μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στα εθνικά πρωταθλήματα, την Euroleague και το ΝΒΑ. Όπως σημειώνει και η Ευρωλίγκα, πέντε ομάδες θα ταξιδέψουν σε τέσσερις ηπείρους (!) για να διαδώσουν τη διοργάνωση ανά την υφήλιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει για το Διηπειρωτικό Κύπελλο στη Βραζιλία απέναντι στην Μπαουρού στις 25 και 27 του Σεπτέμβρη, ανοίγοντας το πρόγραμμα της παγκόσμιας περιοδείας.

Σειρά θα πάρει ο Παναθηναϊκός, που θα επιστρέψει μετά δύο χρόνια στην Κίνα. Θα παίξει στις 28 και 30 του μήνα.

Για πρώτη φορά δύο ευρωπαϊκές ομάδες θα αναμετρηθούν σε αμερικανικό έδαφος και δη στο Σικάγο την πρώτη Οκτωβρίου, ανάμεσα στη Μακάμπι και την Ολίμπια Μιλάνο. Θα ξαναπαίξουν μεταξύ τους και στις 4 του ίδιου μήνα στη Νέα Υόρκη. Δύο πόλεις δηλαδή που έχουν πολύ έντονο το ιταλικό και το εβραϊκό στοιχείο.

Αμέσως μετά θα φτάσει στις Η.Π.Α. η Φενέρμπαχτσε προκειμένου να αντιμετωπίσει τους Μπρούκλιν Νετς στις 5 Οκωβρίου και στις 9 τους Θάντεςρ στην Οκλαχόμα Σίτι. Μεταξύ των δύο παιχνιδιών της τουρκικής ομάδας, η Αρμάνι Μιλάνο και η Ρεάλ θα έχουν επιστρέψει στην Ευρώπη προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους θρυλικούς Μπόστον Σέλτικς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ