2015-09-24 20:25:32
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ...
O Μάρκο Σίλβα σκέφτεται να κάνει τουλάχιστον... τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το 1-3 με την Ξάνθη ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να... φρεσκάρει ξανά την ενδεκάδα των ερυθρόλευκων και να βάλει στους ρυθμούς και τη λογική της ομάδας ορισμένους παίκτες, όπως έχουμε αναφέρει.

Έτσι ετοιμάζεται για τουλάχιστον τρεις αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα για το εντός έδρας ματς με τους Ηπειρώτες. Για παράδειγμα ο τραυματισμός του Μανουέλ Ντα Κόστα φέρνει αναγκαστικά στο προσκήνιο τον Αλμπέρτο Μποτία ως δίδυμο με τον Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Βέβαια για εκεί ο Σίλβα έχει και τις επιλογές των Τάσου Αυλωνίτη και Πραξιτέλη Βούρου, με τη διαφορά ότι κανένας εκ των δύο δεν έχει πάρει ευκαιρίες έως τώρα, παρά μόνο στα φιλικά προετοιμασίας, όπου όντως τα πήγαν αμφότεροι πολύ καλά.

Για τον άξονα υπάρχουν σκέψεις να ξεκουραστεί ο Εστέμπαν Καμπιάσο για να παίξει βασικός ο Λεάντρο Σαλίνο δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που είναι τιμωρημένος και για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ
. Στο ένα άκρο πιθανότατα να τοποθετηθεί ο Ερνάνι για να μπαίνει σιγά σιγά στο... κλίμα της ομάδας αντί του Φελίπε Πάρντο, ενώ για την επίθεση υπάρχουν σκέψεις για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον αντί του Ιντέγε Μπράουν, προκειμένου και ο Ισλανδός επιθετικός να πάρει κάποιον χρόνο συμμετοχής.

Υπάρχει βέβαια και το σοβαρό ενδεχόμενο ο Σαλίνο να πάει αριστερό μπακ αντί του Αρτούρ Μασουακού για να παίξει στο κέντρο ο Κασάμι με τον "Μίλι".

Ένα πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού για τον ΠΑΣ θα είναι με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Ελαμπντελαουί, τα δύο στόπερ οι Μποτία και Σιόβας και αριστερό ένας εκ των Μασουακού - Σαλίνο. Στο κέντρο ο Σαλίνο με τον Μιλιβόγεβιτς ή ο Κασάμι με δεκάρι τον Φορτούνη, δεξί εξτρέμ τον Ερνάνι, αριστερό τον Ντουρμάζ και φορ ο Φινμπόγκασον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ