2015-09-28 07:52:09
Φωτογραφία για Νέα γενιά προϊόντων PowerLine από την D-Link

Ένα εύκολο στην εγκατάσταση σετ προϊόντων, παρουσίασε η D-Link, για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο Internet, ακόμα και σε απομακρυσμένα σημεία.Απαντώντας σε καθημερινές δυσκολίες συνδεσιμότητας, όπως απώλεια Internet σε σημεία όπως η σοφίτα, το υπόγειο ή το γκαράζ, διακεκομμένες βίντεο-κλήσεις, αργή φόρτωση σελίδων ή απώλεια σύνδεσης, η D-Link παρουσίασε έναν εύκολο και προσιτό τρόπο αντιμετώπισης τους, τα νέα PowerLine Starter Kits.

Πρόκειται για ένα σετ συσκευών που μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα σε μια σύνδεση δικτύου και επεκτείνουν τις δυνατότητες συνδεσιμότητας σε δευτερόλεπτα καθώς δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση. Τα PowerLine Kit της D-Link, και οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που διαθέτουν, είναι η ιδανική λύση  για εφαρμογές που έχουν ανάγκη ένα υψηλό εύρος ζώνης, όπως τα online games, το HD βίντεο streaming ή τα αρχεία πολυμέσων.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, δεν απαιτούν επιπλέον καλώδια ή κάποια παραμετροποίηση, ενώ υποστηρίζουν περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας (HD) και διαθέτουν διακριτικό σχεδιασμό, ώστε να ενσωματωθούν ομοιόμορφα στη διακόσμηση μίας οικίας



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ