2012-05-08 19:58:05
Φωτογραφία για Το πρώτο κινητό που τρέχει Tizen είναι γεγονός [video]
Η ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος Tizen που είναι ο φυσικός διάδοχος του MeeGo προχωράει σε πολύ καλούς ρυθμούς, μάλιστα πλέον έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το Tizen να "τρέχει" σε μια πολύ πρόωρη μορφή.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε το Tizen να τρέχει σε ένα αρχικό πρωτότυπο κινητό της Samsung το όποιο έχει έναν dual core ARM επεξεργαστή στα 1.2 GHz και οθόνη η οποία είναι μεταξύ 4.3 και 4.7 ιντσών με ανάλυση HD.

Όπως θα δούμε και στο video που υπάρχει παρακάτω, το Tizen βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο παρόλα αυτά έχει κάποια πολύ θετικά στοιχεία που μας χαροποιούν ιδιαιτέρα.

Ο browser του Tizen τρέχει πολύ καλά χωρίς προβλήματα και μάλιστα τα πάει εξαιρετικά με το HTML5 αφού καταγράφει το πολύ υψηλό σκορ των 408 βαθμών.

Εκτός αυτού τα πάει πολύ καλά και με τη αναπαραγωγή video αφού παρά το ότι είναι σε πρώιμο στάδιο, παίζει video από το Youtube σε HQ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τέλος το UI του Tizen δανείζεται πολλά στοιχεία από το αντίστοιχο UI των συσκευών που έχει βγάλει η Samsung με Android κάνοντας έτσι τη σύσκεψή πιο φιλική σε χρήστες του Android.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται το Tizen θα βγει για μια μεγάλη γκάμα συσκευών από entry level για απλούς χρήστες μέχρι high end μοντέλα για τους πιο απαιτητικούς.
technewz.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ