2012-05-08 20:44:05
Φωτογραφία για Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα αποφασίσει για τα «ακούρευτα» ομόλογα
Σημειώνεται πως μέχρι το τέλος Μαΐου θα πρέπει να πληρωθεί ομόλογο ξένου δικαίου ύψους 450 εκατ. ευρώ Στην περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι διερευνητικές εντολές, η υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει την χώρα στις επόμενες εκλογές, θα κληθεί να διαχειρισθεί και το θέμα των ομολόγων που δεν υπήχθησαν στο PSI.

Σημειώνεται πως μέχρι το τέλος Μαΐου θα πρέπει να πληρωθεί ομόλογο ξένου δικαίου ύψους 450 εκατ. ευρώ το οποίο ωριμάζει στις 15 Μαΐου.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου θα έχει έως τα τέλη της εβδομάδος έτοιμη την τελική πρόταση για την μεταχείριση των κατόχων ομολόγων που δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, δηλαδή την εισήγηση για το εάν θα πρέπει να πληρωθούν ή όχι.

Κυβερνητικό στέλεχος δήλωσε στο πρακτορείο Dow Jones πως η απερχόμενη κυβέρνηση θα υποβάλει την πρότασή της για τα ομόλογα που διέπονται από ξένο δίκαιο στην νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση. «Στην νέα κυβέρνηση θα παρουσιαστεί πρόταση με την μορφή του ναι ή του όχι, για να πληρώσει ή να μην πληρώσει τα ομόλογα», δήλωσε το αρμόδιο στέλεχος, προσθέτοντας πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα αποφασίσει, ωστόσο θα πρέπει να λάβει την συγκατάθεση των πολιτικών κομμάτων.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ