2012-05-08 22:39:04
Φωτογραφία για «Ο Σίλβιο είναι ο Σούπερμαν στο σεξ»!
«Φίλησα τα πόδια του Σίλβιο», δήλωσε σε ιταλική ραδιοφωνική εκπομπή η Σαμπίνα Μπέγκαν μία από τα «μπούνγκα-μπούνγκα» κορίτσια του Μπερλουσκόνι προκαλώντας έκπληξη στους παρουσιαστές του σταθμού Radio24. Απορημένοι λοιπόν οι δύο άνδρες εκφωνητές ρώτησαν την Μπέγκαν πως προέκυψε και φίλησε τα πόδια του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού. Εκείνη τους είπε λοιπόν ότι ενώ περπατούσαν οι δύο τους με γυμνά πόδια στο γρασίδι, εκείνη έσκυψε και του τα φίλησε. Τα χαρακτήρισε δε «πανέμορφα»και «ευωδιαστά», προκαλώντας γέλια στους δημοσιογράφους.

Το παραλήρημα της νεαρής ηθοποιού με καταγωγή από τη Γερμανία και τη Σερβία συνεχίστηκε καθώς είπε ότι θα έκανε παιδί με τον Σίλβιο μια και ένας μικρός Μπερλουσκόνι θα ήταν ιδανικός. Δήλωσε δε ότι ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ότι ακόμα διατηρεί πολύ καλή σχέση μαζί του.

«Ο μόνος άνδρας που αγάπησα ήταν εκείνος, δεν έχω αγαπήσει κανέναν άλλο. Εχω υποφέρει και πολύ για εκείνον», είπε χαρακτηριστικά. Οσο για τις σεξουαλικές του επιδόσεις η Μπέγκαν είπε ότι το να κάνει έρωτα μαζί του της έχει μείνει αξέχαστο μια και όπως δήλωσε «ο Σίλβιο είναι ο Σούπερμαν»!

Αφήνοντας πίσω τη φύση του Μπερλουσκόνι που σύμφωνα με εκείνη από τη μία παραπέμπει στον Ιησού κι από την άλλη σε σούπερ ήρωα, η Μπέγκαν βγάζει τα νύχια της στην Νικόλ Μινέτι, την αγαπημένη οδοντοτεχνίτρια του Καβαλιέρε. Δήλωσε για την αντίζηλό της την οποία ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά ότι «δε μπορεί να τον αγάπησε ποτέ. Αλλωστε πως γίνεται αυτό, ακόμα και αν τον αποκαλούσε “love of my life”, έλεγε ότι έχει πεσμένο πισινό. Πως είναι δυνατόν να τον αγάπησε;».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ