2012-05-09 00:51:22
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ!
Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Τετάρτη το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη την κατάκτηση του νταμπλ. Και ήδη είναι όλα έτοιμα για τη γιορτή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τα έξοδα που είχαν προϋπολογιστεί για τη φιέστα στην αρχή του πρωταθλήματος, θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για συσσίτια της εκκλησίας του Πειραιά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι θύρες του γηπέδου Καραϊσκάκη θ' ανοίξουν στις 4 και μισή το απόγευμα της Τετάρτης. Είκοσι λεπτά αργότερα θ' αρχίσει η φιέστα. Στις πέντε παρά πέντε θα γίνει η σέντρα του αγώνα βετεράνων των «ερυθρόλευκων», ενώ μία ώρα αργότερα θα αρχίσουν οι αγώνες των Ακαδημιών.

Στις 7.30 θα ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, η αποστολή του οποίου βρίσκεται από το απόγευμα στην Ελλάδα. Στο ημίχρονο, θα βραβευτούν ο Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς και η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα.

Μετά το τέλος του φιλικού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ζεϊμπέκικο των 39 παλικαριών από τον Πειραιά υπό τους ήχους τραγουδιού του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου, καθώς και ένα τραγούδι του Μανώλη Κονταρού για τον Ολυμπιακό. και όχι μόνο.


Στις 10 το βράδυ, ο Βασίλης Τοροσίδης θα σηκώσει στον ουρανό του Πειραιά το κύπελλο του πρωταθλητή Ελλάδας, με τη νύχτα να γίνεται μέρα απ' τις φωτοβολίδες.

Να σημειωθεί πως έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια της φιέστας τα οποία κοστίζουν 5, 10 και 40 ευρώ, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας

Η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί ζωντανά από το novasports 1 και τοnovasports HD και μέσω Live Streaming από το Novasports.gr. Η μετάδοση θ' αρχίσει στις 7 το βράδυ της Τετάρτης και απ' τις οθόνες σας θα παρελάσουν όλοι οι πρωταγωνιστές της πορείας του Ολυμπιακού στο δρόμο προς τον τίτλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ