2012-05-09 11:28:04
Φωτογραφία για Ο Άνταμ Σάντλερ κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου
Το συγκεκριμένο κακούργημα αποτελεί το κεντρικό concept της νέας κωμωδίας του με τίτλο That's My Boy, με τον 13χρονο πρωταγωνιστή να κάνει σχέση και να αφήνει έγκυο την καθηγήτρια του. Κάτι που εξόργισε σινεκριτικούς, γονείς και κηδεμόνες 'Δεν μπορώ να φανταστώ αυτή την ταινία θα γυριζόταν, αν οι ρόλοι ήταν διαφορετικοί. Αν δηλαδή ο καθηγητής ήταν άντρας και άφηνε έγκυο μια ανήλικη μαθήτριά του', δήλωσε γνωστός σινεκριτικός.

Μια άποψη που κλείνει τα στόματα σε όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται απλά για μια χαζή κωμωδία του Άνταμ Σάντλερ και ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται πολύ θόρυβος.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σάντλερ έχει γίνει δισεκατομμυριούχος υποδυόμενος κάφρους. Και ότι στο That's My Boy, η όλη σκηνή της εγκυμοσύνης της καθηγήτριας από τον μαθητή, με τους φίλους του να του δίνουν συγχαρητήρια στο δικαστήριο, είναι απλά ο τρόπος για να περάσουμε στο ζουμί.


Στον Άνταμ Σάντλερ δηλαδή ως τελειωμένο 40άρη που αναζητά τον επιτυχημένο γιό του (Άντι Σάμπεργκ) για να του πληρώσει το χρέος στην εφορία.

Αλλά υπάρχει κάτι εξαιρετικά πρόστυχο με την καθηγήτρια (την οποία υποδύεται η μπουστάτη Έβα Αμούρι, κόρη της Σούζαν Σάραντον) να χαϊδεύεται μπροστά στο 13χρονο αγόρι.

Σκέψου ότι ακόμη και στα American Pie, οι πρωταγωνιστές ήταν τουλάχιστον έφηβοι.

Σύμφωνα με την γνωστή ψυχοθεραπεύτρια Δρ. Νάνσι Ίρβιν 'Ο λόγος που εγκλήματα όπως αυτά που προμοτάρει η ταινία (αποπλάνηση ανηλίκου, βιασμός) δεν δηλώνονται στις αρχές ακριβώς γιατί η κοινωνία έχει άλλα κριτήρια όταν τα θύματα είναι αγόρια και άλλα όταν είναι κορίτσια'.

Εννοείται που ούτε το στούντιο, που έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει η ταινία την μέρα του πατέρα, ούτε ο Άνταμ Σάντλερ έχουν βγει να απαντήσουν στις κατηγορίες.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ