2012-05-09 12:39:48
Φωτογραφία για Ο Σάντος για Κλάους και Γκαρσία
Σε ερωτήσεις φιλάθλων απάντησε ο Σάντος μέσα από το novasports.gr και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αναφορά του στον Αθανασιάδη και τον Γκαρσία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πώς ο Αθανασιάδης είναι ανάμεσα στους 33 ποδοσφαιριστές που έχει προ-επιλέξει και πώς στις 17 του μήνα όταν δηλαδή θα ανακοινώσει την τελική αποστολή θα μάθουμε αν θα ταξιδέψει στο Euro. Είπε:

Ο Αθανασιάδης βρίσκεται μέσα στο γκρουπ των 33 ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο γκρουπ που είπαμε. Τον γνωρίζω πολύ καλά, έχει συμμετοχές με την Εθνική και στις 17 του μήνα θα ληφθεί η απόφαση γι΄ αυτόν και τους υπόλοιπους»

Επίσης του ζητήθηκε να καταθέσει την άποψη του για τον πολυτιμότερο παίκτη του πρωταθλήματος και τόνισε πώς αυτός θα μπορούσε να ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία: «Επίσης κι ο Πάμπλο Γκαρσία παρά τα χρόνια έκανε μια γεμάτη και ώριμη χρονιά με τον ΠΑΟΚ»

Ο Σάντος είπε πώς «ψάχνει» για έξι με επτά θέσεις ακόμη για να «κλείσει» η αποστολή ενόψει του Euro και παραδέχθηκε πώς για κάποιους παίκτες είναι κριτήριο και η παρουσία τους στα πλέι οφ: «Σίγουρα από τη στιγμή που παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα play off πάει αν πει ότι δεν έχουμε καταλήξει στην τελική λίστα
. Υπάρχουν 33 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων 16 έχουν ήδη αποφασιστεί. Συνεπώς υπάρχουν άλλες 6- 7 θέσεις ανοιχτές και γι' αυτό βλέπουμε όλα τα ματς που αγωνίζονται διεθνείς. Όλους αυτούς τους είχα στα χέρια μου οπότε αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως αυτή τη στιγμή είναι η φόρμα και ο ρυθμός των ποδοσφαιριστών γιατί τα χαρακτηριστικά τους τα τακτικά και τα τεχνικά ήδη τα ξέρω.»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ