2012-05-09 12:38:45
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ... ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!
Ένας από τους πολλούς πρωτάρηδες του Ολυμπιακού στο φετινό Final 4, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος όμως τονίζει πως το... άγνωστο δεν τον φοβίζει, αντίθετα, στις δηλώσεις του στο "Sport.gr", είπε πως οι ερυθρόλευκοι πάνε γεμάτοι ενθουσιασμό στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά Ο νεαρός γκαρντ παραδέχεται πως από τον Ολυμπιακό λείπει η εμπειρία, ωστόσο, η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει άλλα όπλα, τα οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα.

Αλλωστε, Ο Ντούντα έχει βγάλει το λάδι στους παίκτες στις τελευταίες προπονήσεις: "Πράγματι, υπάρχει κούραση και δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα", είπε στο Sport.gr ο Μάντζαρης και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ρυθμό αγώνων.

Αλλωστε από τις 28 Απριλίου που απέκλεισαν τον Πανιώνιο, δεν έχουν παίξει κανένα επίσημο παιχνίδι. Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα έπαιξε ματς στο πρωτάθλημα Ισπανίας και μάλιστα το ένα από αυτά ήταν ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Εμείς θέλαμε να έχουμε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας και γι` αυτό ζητήσαμε να γίνει πριν από το Final 4 ένας τελικός με τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσαμε με αυτόν τον τρόπο να έχουμε καλύτερο ρυθμό.


Μην ξεχνάτε πως η Μπαρτσελόνα έπαιξε σημαντικά παιχνίδια στην Ισπανία σε αυτό το διάστημα. Οπως και να ` χει, όμως, εμείς κάναμε κάποια φιλικά, δυνατές προπονήσεις και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι για τον ημιτελικό", τόνισε συγκεκριμένα ο νεαρός γκαρντ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, όμως, δεν αρκείται στις προπονήσεις και όπως μας είπε ο Μάντζαρης, υπάρχει και μπόλικη... βιντεοθεραπεία: "Εχουμε παρακολουθήσει πάρα πολλά ματς της Μπαρτσελόνα πιστεύω πως πια γνωρίζουμε καλά το παιχνίδι της. Είναι δυνατή στην άμυνα, άλλα έχουμε τρόπους να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα και νομίζω πως την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι".

Δεν είναι λίγοι, όμως, αυτοί που πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός είναι αουτσάιντερ στη μάχη με την Μπαρτσελόνα, κυρίως επειδή έχει αρκετούς άπειρους παίκτες στο ρόστερ του. Ο Μάντζαρης δεν κρύβει πως έχει άγχος ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκα, αλλά είναι βέβαιος πως την ώρα της μάχης το άγχος θα μετατραπεί σε ενέργεια και ενθουσιασμό. Αυτό είναι και το... μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού:

"Εχω άγχος, αλλά περισσότερο απ` όλα νιώθω προσμονή. Είμαι ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή μας στο Final 4 και περιμένω πως και πως τον ημιτελικό. Πιστεύω πως μόλις πατήσω στο παρκέ δεν θα νιώσω άγχος, παρά μονο διάθεση να παλέψω για το καλύτερο δυνατό", τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης και συνέχισε λέγοντας πως "...το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, με τους οποίους συζητάω και βλέπω μεγάλη διάθεση σε κάθε προπόνηση".

Με λίγα λόγια ο 22χρονος άσος θεωρεί πως η συνταγή που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, μπορεί να τον φτάσει και ακόμη ψηλότερα:

"Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και με την καθοδήγηση του Ντούσαν Ιβκοβιτς θέλουμε πρώτα απ` όλα να παίξουμε καλό μπάσκετ και πιστεύουμε πως έτσι μπορεί να έρθει και η πρόκριση στον τελικό".

Για το τέλος, ο νεαρός γκαρντ, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντούντα, κράτησε το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος θα δώσει δυναμικό παρών στην Κωνσταντινούπολη:

"Ξέρουμε πως ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι` αυτό. Τούς περιμένουμε όλους και θα κάνουμε το καλύτερο γι` αυτούς, αλλά παράλληλα τούς ζητάμε να είναι προσεκτικοί και να μην δημιουργήσουν προβλήματα. Να είναι σίγουροι πως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τους κάνουμε και πάλι ευτυχισμένους".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
The Greek crisis will fast expose Hollande
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
The Greek crisis will fast expose Hollande
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ