2015-10-30 00:54:25
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Χαρούμενος που φέτος θα ανήκει στην «οικογένεια» του Αρκαδικού δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Πολύ καλό είναι το πρώτο δείγμα που έχει από τον Αρκαδικό ο νεαρός σέντερ, ο οποίος θα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας χαρούμενος για την επιλογή του, ενώ τόνισε πως είναι διατεθειμένος να δώσει το 100% του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Καββαδά στην ιστοσελίδα του Αρκαδικού:

Για τη μεταγραφή του στον Αρκαδικό: «Είμαι χαρούμενος που από χθες ανήκω στην οικογένεια του Αρκαδικού. Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα, η πόλη είναι ωραία και την ξέρω κιόλας από την θητεία μου στο στρατό. Μου αρέσει εδώ, ξέρω πως ο κόουτς με ήθελε γιατί είχαμε μιλήσει και αυτό είναι σημαντικό για μένα».

Για τους στόχους του: «Δεν μου αρέσει και δεν συνηθίζω να μιλάω για τον εαυτό μου. Το μπάσκετ το αγαπώ, είμαι έτοιμος και θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα είναι καλή, έχω ήδη κάνει δύο προπονήσεις και αυτά που έχω δει είναι πολύ καλά. Ξέρουμε τι θέλουμε και τι ζητάμε στο παρκέ από τα παιχνίδια μας».


Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο: «Το ξέρουμε το Ρέθυμνο, είναι μια δυνατή και καλά οργανωμένη ομάδα. Ξέρουμε το στυλ παιχνιδιού τους και θέλουμε να τους περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πάμε να παλέψουμε όπως κάθε αναμέτρηση. Φυσικά περιμένουμε και τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, όπως και στο ματς με τον Άρη, όπως μου είπαν τα άλλα παιδιά. Τους περιμένουμε όλους…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ