2012-05-09 18:36:11
Φωτογραφία για Αλέξη η ώρα σου...!!!
Γράφει ο Τάσος Καραμήτσος

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των εκλογών, ο μεγάλος κερδισμένος. Πρέπει λοιπόν τώρα να αποδείξει την ικανότητα του και ως ηγέτης που μπορεί να δώσει τη λύση στον ελληνικό λαό. 

Να προτείνει ένα σοβαρό σχέδιο διακυβέρνησης, να πείσει κυβερνώντας και γιατί οχι να γίνει ο αυριανός ηγέτης της νέας εποχής της κεντροαριστεράς.

Πως ο Ανδρέας Παπανδρέου  διεμβόλισε  στην εποχή του και διέλυσε την Ένωση Κέντρου φτιάχνοντας το ΠΑΣΟΚ, έτσι  κι αυτός ας αποτελειώσει το ΠΑΣΟΚ, αν μπορεί κι ας γίνει ηγέτης του τεράστιου αυτού πολιτικού χώρου στην Ελλάδα.

Για την ώρα όμως προέχει η χώρα. Αφού λοιπόν ο κ. Τσίπρας είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη και στο ευρώ δεν έχουμε πρόβλημα. Ας δεχτεί την ψήφο ανοχής απ’ όπου κι αν προέρχεται κι ας σχηματίσει μια κυβέρνηση επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου. Με τον Ολι Ρεν, την Μέρκελ, τον Ολαντ, την Λαγκαρντ και όποιον άλλον.


Προσοχή αν το αποφύγει τώρα μπορεί να του έρθει πάλι πίσω σε ένα μήνα αν ξαναγίνουν εκλογές. Μπορεί να είναι και πρώτο κόμμα τότε. Πάντως δεν θα το αποφύγει. Οπότε ας ελπίσουμε ότι έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα στην Ελλάδα, φέτος το καλοκαίρι θα είναι το «πιο μεγάλο καλοκαίρι της τελικής πολιτικής κάθαρσης και της νέας εποχής για τη χώρα».

Αν πετύχει ο κ. Τσίπρας θα έχουμε ένα κέρδος, ένα νέο κόμμα να ελπίζουμε όλοι. Αν αποδειχτεί ότι λέει άκοπες μπαρούφες πάλι θα έχουμε ένα κέρδος. Όπως απαλλαχτήκαμε από τα δυο μεγάλα κόμματα που διέλυσαν τη χώρα –εναλλάξ από το 1974 και μετά, θα έχουμε απαλλαγεί και από τους τζάμπα μάγκες της Αριστεράς. Ας ελπίσουμε πως όχι.

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=195826&cid=101
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ