2015-11-10 12:12:14
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΝΤΟ Ο... ΟΣΠΙΝΑ!
Ο Χοσέ Πέκερμαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φελίπε Πάρντο, αναφορικά με την κλήση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα της χώρας του, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Το ίδιο έκανε και ο Νταβίντ Οσπίνα, ο οποίος είχε δεχτεί μάλιστα γκολ από τον συμπατριώτη του στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ.

Μιλώντας λοιπόν για τα νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας, ο Οσπίνα αναφέρθηκε και στον Πάρντο, όπως ήταν φυσιολογικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς. Όλα δείχνουν πως έρχεται μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών με καλά στοιχεία και αυτό είναι καλό για την ομάδα», ήταν τα λόγια του Οσπίνα, που συμπλήρωσε για την Κολομβία.

«Βλέπω την ομάδα καλά. Τώρα θα περιμένουμε και τους άλλους παίκτες για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ο Χάμες είναι πολύ σημαντικός παίκτης, είναι ο ηγέτης μας. Τον περιμένω πώς και πώς».


Για την ομάδα της Χιλής, αντιπάλου της Κολομβίας, συμπλήρωσε. «Είναι καλή ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα με καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο».

Ο Οσπίνα μίλησε και για την παραίτηση του Λουίς Μπεντόγια. «Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι σχετικά με αυτό».

Τέλος, ο Κολομβιανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του τον οποίο πέρασε πρόσφατα. «Είμαι πολύ καλά και έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό στον ώμο μου. Έχω ήδη αρχίσει να προπονούμαι και η αλήθεια είναι πως χάρηκα για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Είμαι καλά, προπονούμαι όσο το δυνατόν πιο καλά και θα κάνουμε το καλύτερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ