2012-05-09 20:36:05
Φωτογραφία για 31 έφτασαν οι οροθετικές ιερόδουλες!!!
Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία από το μέτωπο των ελέγχων του ΚΕΕΛΠΝΟ για το AIDS, καθώς, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, οι κλήσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν περάσει τις 6.000.

Από τους 100 άνδρες που ελέγχθηκαν, σε μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι πέντε βρέθηκαν θετικοί στη λοίμωξη HIV. Στα ιδιωτικά νοσοκομεία, δε, οιεξετάσεις για AIDS δεκαπλασιάστηκαν.

Τα κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν ελέγξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες 303 εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων οι 28 βρέθηκαν θετικέςστον ιό του AIDS, ενώ στην πλειονότητά τους είναι χρήστριες ουσιών.

Επίσης, έχουν ελεγχθεί 36 οίκοι ανοχής, όπου εντοπίστηκε μία ιερόδουλη, φορέας του ιού. Συνολικά, οι οροθετικές  ιερόδουλες έχουν φτάσει τις 31.

Αναφερόμενος στις εκλογές, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «εμείς στο υπουργείο Υγείας εισπράξαμε τη θετική αξιολόγηση του ελληνικού λαού».

Κάλεσε δε, όλες τις Αρχές και τους φορείς να δράσουν και να ενεργοποιηθούν σε θέματα δημόσιας υγείας, με τον ίδιο ζήλο που το κάνει το υπουργείο Υγείας.

Η αδράνεια είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το protothema.gr, και ανέφερε ενδεικτικά ότι ο οίκος ανοχής Αχαρνών και Φωκαίας, όπου είχε βρεθεί η πρώτη ιερόδουλη, αποσφραγίστηκε.
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ